Mjesečni horoskop za travanj 2018.

Mjesečni horoskop za travanj 2018. od: 01.04.2018. do: 30.04.2018.

 

Mjesečni horoskop za travanj najsnažnije će obilježiti retrogradno kretanje Merkura kroz znak Ovna koji će svojim lošim utjecajem na komunikaciju i međusobno razumijevanje potencijalo ugrožavati sve postignute dogovore koji nisu stavljeni na papir. Stoga, dogovarate li nešto – zapišite i potpišite! 

 

** Sunce će u posljednjoj trećini mjeseca prijeći u znak Bika i započeti novi godišnji ciklus ovome znaku. Pogledajte što planeti donose vašem znaku u četvrtom mjesecu u godini:


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

LJUBAV: Dobra vijest je da se svemoćno Sunce nalazi u vašem znaku sve do 20. travnja pojačavajući vaše samopouzdanje i jačajući vaš šarm. Prisutnost Marsa u vašoj 5. Kući ljubavi znači revitalizaciju postojeće veze ili početak nove koja će biti obilježena iznimnom strašću. Planet ljubavi, Venera, pojačat će temperaturu, ali poslušajte svoju intuiciju i idite po malo. Ljubav djeluje najbolje kad je na laganoj vatrici. 3. travnja vam je posebno naklonjen dan u ovom mjesecu.

 

POSAO: Kreativno Sunce u vašem znaku do 20. travnja daje vam snagu, karizmu i energiju za jačanje trenutne pozicije na poslu kao i napredovanje u svom području. Pripazite kako ne biste preskakali detalje jer će se na taj način sav entuzijazam okrenuti protiv vas. Najbolje će proći oni koji budu pažljivo gledali na sve detalje prije nego donesu ikakve odluke. Krajem mjeseca Sunce ulazi u Bika pa ćete morati malo više pripaziti na financije.

 

ZDRAVLJE: Energija vam je na visokoj razini sve do 20. travnja pa će vam i zdravlje biti sukladno tome. Poslije se malo više pripazite.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

LJUBAV: Ovaj mjesec imate debelo zeleno svjetlo kad je ljubav u pitanju, zbog toga ćete se osjećati privlačnije, a i drugi će vas vidjeti tako. Ipak, naglašeni su vam kompromisi pa pripazite koliko pritišćete svog partnera nerealnim očekivanjima koje ponekad imate kad vas ponese osjećaj ljubavi. Ulaskom Sunca u vaš znak 20. travnja dobit ćete dodatni poticaj samopouzdanja pa se opustite i ovaj mjesec uživajte u ljubavi.

 

POSAO: Sunce se drži u vašoj 12. Kući sjena sve do 20. travnja što će vas na poslovnom planu činiti prilično nevidljivima. Ako pogledate tu situaciju iz pozitivne perspektive, to vam daje odličnu mogućnost da pogledate svoj posao iz daljine i procijenite gdje se trenutno nalazite. Iako vam ulazak Sunca u vaš znak 20. travnja donosi potrebnu energiju za probitak, retrogradni Merkur dva dana ranije umanjuje mogućnost novih projekata. Morat ćete biti pažljivi pri poslovima koji vam nisu svakodnevna rutina.

 

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je izvrsno i cijeli mjesec ćete biti puni energije. Nemojte samo pretjerivati u hedonizmu kojem ste skloni jer biste mogli imati nepotrebnih problema sa želucem.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

LJUBAV: Većinu mjeseca osjećat ćete s poput nekog autsajdera jer se Venera, planet ljubavi, skriva u vašoj 12. Kući bijega sve do 24. travnja. Ipak i to se može gledati pozitivno jer ćete imati potreban odmak kako biste točnije procijenili gdje se vaša veza nalazi u ovom trenutku. Ako ste sami uvidjet ćete gdje se krije problem. Vaš vladar Merkur vratit će vam u život neke stare poznanike i/ili ljubavi. Razmislite o svojim riječima prije nego ih izgovorite jer će sve biti shvaćeno ozbiljno.

 

POSAO: Travanj počinje sa Suncem u vašoj 11. Kući grupa koje ostaje tamo sve do 20.travnja gradeći ili rušeći vašu karijeru na osnovu svega što ste do sada učinili. Kako ste sijali, tako ćete žnjeti! Budite pažljivi u komunikaciji s vama jer vaš planet Merkur, koji je ujedno i planet komunikacije, već u retrogradnom ciklusu. Sitnice bi se brzo mogle napuhati do slona pa nastojite od tada ne ulaziti u sukobe. Prelazak Sunca u znak Bika i vašu 12. Kuću privatnosti 20. travnja donosi vam upozorenje kako ćete za napredak morati posložiti svoj život.

 

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa želucem. Pripazite na razinu stresa.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

LJUBAV: Blistava Venera nalazi se u vašoj 11. Kući grupa sve do 24. travnja te pojačava vaše šanse za upoznavanje nekog novog ili dublje povezivanje s trenutnim partnerom, sve dok se oboje nalazite u velikoj grupi ljudi. Pokazivanje vlastite kompetencije pred drugima mogao bi biti uvod u slatka događanja unutar vaša četiri zida. 24. travnja Venera prelazi u vašu 12. Kuću  privatnosti te vam otvara mogućnost otvorenog razgovora s partnerom i otkrivanja nekih tajni.

 

POSAO: Guranje samih sebe do krajnjih granica ima smisla zbog Sunca koje ide kroz vašu 10. Kuću karijere sve do 20. travnja. Bit ćete u centru pažnje. Da biste odgovorili novim zahtjevima morat ćete malo pojačati tempo. Ulaskom Sunca u vašu 11. Kuću grupa 20. travnja dobit ćete pomoć prijatelja. Merkur od 18. travnja u istoj Kući dodaje važnost pomoći koju ćete dobiti ako ju tražite. Kucajte i otvorit će vam se!

 

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se odlično, a i energija će vam biti na visokoj razini, Moguća je trudnoća pa ako ne planirate širenje obitelji, malo pripazite.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

LJUBAV: Sunce se kreće kroz vašu 9. Kuću dalekih mjesta sve do 20. travnja pojačavajući vašu želju za egzotičnim iskustvima i novim vezama. Htjet ćete začiniti svoj ljubavni život, ali mogli biste naletjeti na pojedince koji će vam se odupirati i neće htjeti izaći iz svoje sigurne zone ni pod koju cijenu. Trebat će vam puno više strpljenja i pažnje kako biste postigli napredak u vezi na koji ciljate.

 

POSAO: Sunce u dinamičnom Ovnu grije vašu 9. Kuću viših ciljeva sve do 20. travnja  olakšavajući vam dobrom motivacijom uspjeh i napredovanje u karijeri, pogotovo u poslovima koji se tiču dalekih lokacija. Bavite li se marketingom, promocija će vam ići više nego dobro pa iskoristite to kako biste promovirali ne samo svoje proizvode nego i sebe. Mladi Mjesec u Biku pojačao je vaš nemir i želju za novim i neistraženim područjima djelovanja. Od 18. travnja se više posvetite detaljima.

 

ZDRAVLJE: Zdravi ste k’o dren, što bi rekli u narodu, ali pripazite na rasipanje energije jer biste se mogli iscrpiti, a to nije dobro po zdravlje i imunološki sustav.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

LJUBAV: Travanj započinje Suncem u vatrenom Ovnu u kojem je rizik i najveća brzina normalna stvar. Njegov boravak u vašoj 8. Kući intimnosti povećava mogućnost iznenadne privlačnosti prema drugim ljudima i sukobe u trenutnoj vezi. Venera će se nalaziti u Biku početkom mjeseca, pa ćete ipak morati polako kad su ljubavni problemi u pitanju. Vaš vladar Merkur u Ovnu signalizira vam kako ćete moći primijeniti svoj osjećaj za praktično u ljubavnim pitanjima.

 

POSAO: Sunce koje prolazi kroz nasilnog Ovna i vašu 8. Kuću dubokih podjela do 20. travnja primorat će vas na suradnju s napasnim ljudima. Slobodno budite kompetitivni, ali zadržite pritom vlastitu ljupkost pa ćete biti nezaustavljivi. Udruživanje s nekim donijet će vam veći uspjeh nego ako sve idete raditi na svoju odgovornost, pogotovo ako su u pitanju svježi projekti. Merkur od 18. travnja povećava mogućnost pravljenja slona od buhe pa pripazite na svoj stil komunikacije.

 

ZDRAVLJE: Čuvajte se ozljeda na radnom mjestu. Također, mogli biste patiti od nesanice i glavobolje. Spavajte!

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

LJUBAV: Travanj započinje sa suncem u ovnu koji se nalazi u vašoj 7. Kući partnerstva te vam otvara mogućnost za mnoštvo vatrene akcije. Mjesec koji također pada u vašu 7. Kuću 14. travnja daje vam novu mogućnost preuzimanja inicijative i vašem privatnom životu. Ovaj mjesec vam je bolje biti lovac nego lovina. Ciljajte visoko bez obzira na rizik jer ćete jedino tako uspjeti iskoristiti svoj čarobni magnetizam do kraja.

 

POSAO: Sunce grije vašu Kuću partnerstva sve do 20, travnja  te vas izaziva na držanjekorka s nestrpljivim individualcima. To bi vam moglo donijeti i određene sukobe u život, ali lekcija kako se zauzeti za sebe dobro će vam doći dugoročno gledano. Ulazak Sunca u znak Bika donijet će vam mogućnost dobrog posla kojeg ćete odraditi skupa s povjerljivom osobom iz privatnog života. Mjesec u vašoj 2. Kući prihoda 28. travnja donosi vam vrijeme u kojem ćete morati prerasporediti financije.

 

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se izvrsno. Ako ste skloni izletima s nepoznatim osobama, pripazite kako ne biste završili kao roditelj djeteta kojeg ne želite.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

LJUBAV: Ovaj mjesec mogao bi biti iznimno povoljan za vaš ljubavni život jer će se Venera, planet ljubavi, kretati kroz Bika okupirajući vašu 7. Kuću odnosa. To će vam donijeti ugodno vrijeme s trenutnim partnerom ili mogućnost upoznavanja nekog na duže staze ako ste trenutno sami. Ovisno o prošlim djelima, prvi dani travnja donijet će vam novu razinu odnosa s ljudima koje poznajete, ali postoji i mogćnost ulaska nekih napornih ljudi u vaš život pa se malo pripazite njihova utjecaja. Ulazak Sunca u znak Bika 20. travnja pojačava mogućnost zabave unutar četiri zida s vašim partnerom.

 

POSAO: Sunce koje ide kroz vašu 6. Kuću poslova do 20. travnja ubrzava vam korak, ali moguće dodaje i jednu novu obvezu. Ovo nije vrijeme u kojem se trebate držati onog što imate. Preuzmite inicijativu i napravite nešo novo i drugačije. Merkur od 18, travnja ističe važnost ponavljanja nekih vještina koje imate kao i njihovo unapređivanje. Kraj mjeseca donosi vam novu priliku u kojoj možete popraviti sve što zabrljate tijekom mjeseca.

 

ZDRAVLJE: Osjećat se odlično, a energija vam je na zavidnoj razini. Ipak proljeće je varljivo pa se čuvajte prehlada.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

LJUBAV: Ovaj mjesec dobivat ćete suprotne znakove počevši sa Suncem koji ispaljuje ljubavne projektile u vašoj 5. Kući ljubavi. To bi vam moglo donijeti visoku razinu uzbuđenja, ali i drame u vaš život. Užvat ćete u igranju, ali nemojte pretjerivati jer je ravnoteža iznimno važna kako si ne biste nanijeli emotivnu štetu. Mjesec 14. travnja donijet će vam uzbudljivi događaj ili osobu koja će pokrenuti vašu maštu. Pripazite na svoje impulzivno ponašanje!

 

POSAO: Kreativnost će vam biti naglašena sve do 20. travnja jer se Sunce nalazi u vašoj 5. Kući samoizražavanja. Imat ćete pregršt novih ideja koje ćete lako moći i ostvarivati. Ovo je odlično vrijeme za početak novih projekata, a Mjesec u Vagi 14. travnja djeluje kao odličan datum za lansiranje istog. 18. travnja Merkur usporava poslove pa se više posvetite detaljima. Ulazak Sunca u stabilnog Bika donosi vam dosadu na svakodnevnim poslovima.

 

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je jako dobro aspektirano, ali pripazite na mogućnost ozljede na putu.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

LJUBAV: Planet ljubavi, Venera nalazi se u vašoj 5. Kući ljubavi sve do 24. travnja. To je lijep poticaj vašem samopouzdanju. Ulaskom Sunca u znak Bika 20. travnja sve će biti dodatno pojačano. Osjećat ćete pojačanu potrebu za ugađanjem vlastitom tijelu i mašti, ali ćete istovremeno biti i puno otvoreniji prema svojim prijateljima i obitelji. Ovaj mjesec nastojte ne ostajati u prošlosti niti živjeti za budućnost. Sada je idealan trenutak!

 

POSAO: Sunce u neovisnom Ovnu sve do 20. travnja daje vam poriv za profesionalnim napredovanjem. Novi projekt izgelda jako dobro, ali nemojte očekivati uspjeh preko noći. Imat ćete puno veći uspjeh budete li pažljivo planirali svoje poslovne ideje. 18. travnja Merkur ulazi u vašu 5. Kuću kreativnosti pa će vas Muza napustiti, ali ćete imati više vremena detaljnije pregledati sve dosadašnje ideje.

 

ZDRAVLJE: Energiju ste potrošili pa vam je imunitet na niskoj razini. Pokušajte se što više odmarati kako biste napunili baterije.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

LJUBAV: Ključna riječ ovog mjeseca za vas je sloboda. Želite eksperimentirati s nečim novim. Sunce u vatrenom Ovnu do 20. travnja podupire ovu vašu želju. Venera u Biku mogla bi imati jak utjecaj na odnose u vašoj vezi. Htjet ćete i sigurnost pa ćete od partnera tražiti jedno, a sami ćete se ponašati u suprotnosti s vašim očekivanjima od njega, no zato će se krajem mjeseca ponovno ojačati vaša želja za istraživanjem. Pripazite kako ne biste ostali bez veze koju zapravo želite!

 

POSAO: Sunce u vašoj 3. Kući informacija donosi vam nove ideje koje ćete morati brzo prilagođavati trenutnoj situaciji u kojoj ćete se nalaziti. Ubrzavanje poslovnog ritma vjerojatno će vas izluditi, ali čini se kako je to sad neophodno. Merkur od 18. travnja upozorava vas da dovršite poslove na vrijeme kako biste ulaskom Sunca u znak Bika mogli čisti započeti nove velike projekte. Kraj mjeseca bit će vam vrlo poslovno kreativan.

 

ZDRAVLJE: Stanje je tako-tako. Ništa vam ne fali, ali ne osjećate se sto posto spremni. To je zbog malo niže energije kojoj će ipak trebati još Sunca kako bi se skroz napunila.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

LJUBAV: Travanj započinje s Venerom u Biku, pa je ovo razdoblje u kojem ćete biti oduševljeni jednostavnijom i skromnijom stranom života. Najvjerojatnije nećete željeti zvijezde kako biste se osjećali sretno, zadovoljno i voljeno. Ako ste sami, prestanite trošiti energiju na bjesomučnu potragu za partnerom. Posvetite se sebi i partner će doći sam od sebe. Nemojte sebe procjenjivati samo kroz usluge koje činite drugima. Učinite nešto lijepo samo za sebe, nitko vam neće zamjeriti.

 

POSAO: Sunce koje se nalazi u vašoj 2. Kući prihoda sve do 20. travnja pojačava važnost novca u vašem životu. Trebali biste uložiti svoj novac u neka dugoročna ulaganja ili vlastitu edukaciju. Nemojte se dati prestrašiti manjom financijskom nestabilnošću koja će ojačati 18. travnja kad se Merkur počinje kretati kroz vašu 3. Kuću komunikacije. Ulaskom Sunca u tu istu Kuću 20. travnja situacija se bitnije popravlja te postoji mogućnost da ćete naletiti na jednu pouzdanu osobu koja će vam pomoći.

 

ZDRAVLJE: Ovaj mjesec se slobodno posvetite sebi i svom zdravlju. Upišite se na neki sport ili šetajte kroz prirodu. Ne zaboravite isključiti telefon prije nego legnete!

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.