Mlada Hrvatica snimila pjesmu u suradnji sa svjetskom zvijezdom!


MIA NEGOVETIĆ

 

Pjesma naziva ‘Trouble’ na engleskom je jeziku, a snimana je u studiju u Los Angelesu te djelomično u Rijeci, u Studiju Maraton. Autori skladbe su Dan Richards, poznati gitarist popularnog benda One Direction, i Phil Simmonds, s kojim Mia često surađuje.

 

U suradnji sa svjetski poznatim imenima, pobjednica prve sezone ‘Zvjezdica’ izdala je pjesmu na engleskom jeziku pod nazivom ‘Trouble. Pjesma je snimana u studiju u Los Angelesu te djelomično u Rijeci, u Studiju Maraton. Autori skladbe su Dan Richards, poznati gitarist popularnog benda One Direction, i Phil Simmonds, s kojim Mia često surađuje.

 

 

„Pjesma govori o svemu što nas u životu na neki način malo opterećuje, ali istovremeno i zabavlja toliko da se ne možemo odvojiti od toga“, otkrila  je Mia koja je iznimno sretna i jedva čeka čuti komentare za svoje prvo glazbeno djelo.

 

Uz pjesmu ‘Trouble’, napravljen je i video koji zapravo nije klasični spot, već se radi o ‘lyrics videu’, tj. videu s tekstom u vidu animacije, koja prati radnju ove, kako kažu, neobične ljubavne priče.

 

Mia 17. ožujka ove godine gostuje u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog sa mjuziklom Magic Musical, gdje igra glavnu ulogu.


Slika članka preuzeta sa google

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.