Tjedni horoskop od: 01.siječnja.2018. (Ponedjeljak) do: 07.siječnja.2018. (Nedjelja)

Od: 01.siječnja.2018. (Ponedjeljak) do: 07.siječnja.2018. (Nedjelja)


 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

Posao – Sve ste ambiciozniji, ali da biste uspjeli u onom što želite, to neće biti dovoljno. Nailazit ćete na zapreke, zavist i podmetanja, osobito ako se natječete za viši položaj. Ljubav – Poigravat ćete se s partnerovim osjećajima. Bit ćete inatljivi, a takvo će ponašanje biti posljedica vaše nesigurnosti u njegove osjećaje. Nemojte praznike provesti u svađi. Nastojte se što manje miješati u tuđa posla i ne svađajte se.

 

LJUBAV: 54% ZDRAVLJE: 60% , POSAO: 49% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Posao – Radni tempo više neće biti intenzivan, no nećete mirovati. Pronaći ćete načina kako poboljšati zaradu i ugrabiti dobre prilike. Projekti na kojima ste vrijedno radili donose vam dobit. Ljubav – Imate li partnera u inozemstvu, Staru godinu biste mogli dočekati zajedno. Rođeni u travnju uspješno će riješiti obiteljske nesuglasice i vratiti vjeru u ljubav. Prepustite se prazničnom ozračju, družite se, putujte.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 90%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 2

 

Posao – I dok se većina priprema za praznike, vi vrijedno radite, a kako i ne bi kad ste u razdoblju koje donosi bolju zaradu. U novu godinu ulazite s novim idejama i puni motivacije. Ljubav – Poboljšana komunikacija s voljenim pokazat će vam da se vrijedilo boriti za ljubav i partnera. Vaš odnos ili brak dobivaju novi uzlet, popraćen romantikom. U tjednu ste kada biste prioritet trebali dati zabavi i ljubavi.

 

LJUBAV: 37% , ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 39%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Posao – Merkur u Strijelcu primoravat će vas na više odricanja, a ni neke nepravde od ljudi kojima ste vjerovali nisu isključeni. Morat ćete uložiti više truda želite li ostvariti zamišljeno. Ljubav – Ljubomora i jaki osjećaji unosit će uzbuđenje, ali i napetost u vaš odnos. Ako ste u vezi, imat ćete osjećaj da vas partner previše kontrolira i sputava. Organizirajte proslavu Nove godine u što većem društvu.

 

LJUBAV: 29% , ZDRAVLJE: 23% , POSAO: 22%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 3

 

Posao – Neprestano ćete biti u žurbi i pod stresom. Bit ćete preopterećeni obavezama, a nije isključeno da ćete mijenjati bolesnog kolegu ili na Staru godinu raditi do kasno. Ljubav – Na uredskoj zabavici moglo bi doći do simpatija s osobom s kojom ste dosad bili u površnim odnosima. Samce ovih dana čeka zanimljivo udvaranje. Dovoljno sna pomoći će u rješavanju manjih zdravstvenih tegoba.

 

LJUBAV: 57% , ZDRAVLJE: 51% , POSAO: 50%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Posao – Vladavina Jarca bit će zaslužna za vašu bolju koncentraciju i navalu kvalitetnih ideja. Isticat ćete se kreativnim rješenjima i imati odlične odnose sa šefovima. Ljubav – Kovat ćete velike planove s partnerom, osobito ako ste u dugoj vezi. U novu godinu ući ćete s idejom o skorom vjenčanju ili zajedničkim životom. Sada zavedite osobu koja vam se jako sviđa, bit ćete neodoljivi.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 4

 

Posao – Nemojte se suprotstavljati autoritetima. Svaku vašu riječ smatrat će daleko težom i ozbiljnijom nego što stvarno je, pa pazite čak i kad se samo šalite pred njima. Ljubav – S partnerom se razilazite u bitnim pitanjima. Sve će završavati sa žučnim raspravama, nakon kojih će slijediti nekoliko dana ljutnje, a potom pomirenja. Držite se podalje od spletki na poslu, poslovnih klanova i urota.

 

LJUBAV: 59% , ZDRAVLJE: 69% , POSAO: 61%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Posao – Prijateljski položaj Merkura i Sunca upućuje na poveliku dozu sretnih okolnosti u poslovnim kontaktima, na putovanjima i komunikaciji s kolegama. Bit ćete visoko motivirani. Ljubav – Dani će proteći u dobroj zabavi s društvom i opuštenom ugođaju. Upoznat ćete zanimljivu osobu preko prijatelja te brzo zaboraviti na ono loše iz prošlosti. Godit će vam putovanje, osobito zimovanje i skijanje.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 91% , POSAO: 100%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Posao – Sklopit ćete posao koji će vam u novoj godini donijeti dobru zaradu. Nije isključeno da se spojite s utjecajnom osobom koja će vam olakšati napredovanje. Nekima je moguće priznanje. Ljubav – Pojavit će se osoba čiji će vam se pogledi na život svidjeti. Imat ćete iste hobije, sličnu životnu priču, a možda i raditi isti ili barem sličan posao. Previše hrane i alkohola opteretit će vaš želudac !

 

LJUBAV: 79% , ZDRAVLJE: 84% , POSAO: 89%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Posao – Sve dolazi na svoje mjesto. Oni koji nisu imali sluha za vaše prijedloge, sad će pozorno pratiti sve što radite i govorite. Vrijeme je pokazalo da ste u mnogočemu bili u pravu. Ljubav – Nagli uzlet u ljubavnom životu ponovno vas spaja s nekim koga niste do kraja preboljeli. Osobito će rođeni u prvoj dekadi doživjeti sretne trenutke ispunjenja. Izaberite probrano, intimno društvo za doček Nove godine.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 3

 

Posao – Privedite poslove kraju jer ste u razdoblju povećanih napora. Nije vrijeme za ostvarenje većih planova i ambicija. U novu godinu ući ćete prilično umorni i ne baš orni za rad. Ljubav – Manja stagnacija ne bi smjela biti razlog za paniku, no teško ćete se othrvati sumnjama i ljubomori. Obiteljske prilike nameću vam sve teže odgovornosti. Staru godinu ispratite u inozemstvu jer će provod biti nezaboravan.

 

LJUBAV: 49% , ZDRAVLJE: 43% , POSAO: 49%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Posao – Uspješno ćete rješavati prošlotjedne zastoje. Imat ćete dovoljno energije za sve planirane aktivnosti, no ipak bi bilo pametno da se usmjerite tamo gdje možete najviše postići. Ljubav – Drugi će vam dijeliti komplimente i svjedočiti vašoj privlačnosti i šarmu. Osobe suprotnog spola udvarat će vam se i prilaziti vam sa željom da vas bolje upoznaju. Proširite krug prijatelja, ispunite se kroz hobije i kreativan rad.

 

LJUBAV: 81% , ZDRAVLJE: 75% , POSAO: 70%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.