Tjedni horoskop od: 02.srpnja.2018. (Ponedjeljak) do: 08.srpnja.2018. (Nedjelja)

Od: 02.srpnja.2018. (Ponedjeljak) do: 08.srpnja.2018. (Nedjelja)

 


 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Posao – U danima ste u kojima vam sve polazi za rukom. Poslovi se odvijaju neometano, a i pristižu vam zasluge. Šefovi će hvaliti vas rad, što će vam imponirati. Ljubav – Što više se družite i izlazite, neka i drugi uživaju u vašem šarmu i pristupačnosti. Zahvaljujući Veneri u Lavu govor tijela i strastveni zagrljaji osobe koju volite obilježit će dane. Držite se svog poslovnog plana i odradite sve što ste naumili.

 

LJUBAV: 99% ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Posao – Bit ćete otvoreni prema upijanju znanja. No očekujte napetosti s kolegama i šefovima. Dobro pazite kako radite i kakve odluke donosite jer biste mogli pogriješiti. Ljubav – Partner je spreman ulagati u vaš odnos i umjesto da to cijenite, uzvraćat ćete mu nepovjerenjem. Stoga se nemojte čuditi ako se druga strana uvrijeđeno povuče. Pripazite na zdravlje jer ste u stresnom razdoblju.

 

LJUBAV: 35% , ZDRAVLJE: 36% , POSAO: 32%

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Posao – U odličnom ste razdoblju pa nemojte žaliti ako morate raditi umjesto da ste na ljetovanju. Mogli biste napredovati u poslu ili će vam se ostvariti plan na kojem ste dugo radili. Ljubav – Upustite li se putem interneta u komunikaciju s osobom s kojom ste odmah pronašli zajednički jezik, otvorit ćete vrata novoj ljubavnoj priči. Brzo ćete se zaljubiti. Opuštanje na ljetovanju pomoći će da se riješite nagomilanog stresa.

 

LJUBAV: 97% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 98%

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 4

 

Posao – Tjedan je u znaku usredotočenosti na posao i spremnosti na promjene. Osobito dobre rezultate postizat ćete na financijskom planu. Ugrabit ćete dobru poslovnu priliku. Ljubav – Osjećajno ćete se otvarati bez straha. Ljubomora i nerazumijevanje će nestati. Uživat ćete u zajedničkim izlascima s partnerom. Slobodne očekuje zanimljiv flert. Sve planirajte u dogovoru s partnerom – više razgovarajte!

 

LJUBAV: 71% , ZDRAVLJE: 76% , POSAO: 72%

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Posao – Komunikacijske vještine bit će presudne u sklapanju poslovnog ugovora. Spretno ćete usmjeravati situacije u svoju korist. Nekim će se i zarade popraviti. Ljubav – Uživat ćete u ljubavi na način koji vi to želite. Imate li vezu na daljinu, riješit ćete problem razdvojenosti zahvaljujući partnerovim mudrim prijedlozima. Iscrpljeni ste slušajući tuđe žalopojke. Odmaknite se od takvih.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 92% , POSAO: 100%

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Posao – Zaobiđite zapreke ili učinite poneki korak natrag. Tjelesno ste spremni za obavljanje poslova, no psihički ste posustali. Dobro je da se bolje organizirate. Ljubav – Skrivat ćete osjećaje prema osobi u koju ste zaljubljeni. Nekima će bivši partner zagorčavati život pa ćete se mučiti pronaći izlaz iz problematične situacije. Želite li ljetovati bez problema i odmoriti se, sad krenite na more.

 

LJUBAV: 46% , ZDRAVLJE: 47% , POSAO: 50%

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 4

 

Posao – Bit ćete spretni u pregovaranju i sklapanju ugovora. Najuspješniji ćete biti ako radite u medijima ili na poslovima vezani uz turizam, usluge i komunikaciju. Ljubav – Mogli biste biti pozvani na kakvu promociju, proslavu rođendana ili nečije vjenčanje na kojem ćete upoznati osobu koja će vam se svidjeti na prvi pogled. Planeti upozoravaju na brzu zaradu, ali i još brže trošenje novca!

 

LJUBAV: 61% , ZDRAVLJE: 65% , POSAO: 66%

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Posao – U svemu ćete tražiti intelektualan ili umjetnički izazov i pribjeći kreativnom rješavanju problema. Bit ćete omiljeni u radnoj sredini, no nisu isključena podmetanja i ogovaranja. Ljubav – Nemojte dopustiti da predvidivost poljulja vezu ili brak. Poigrajte se svojim šarmom, zavedite partnera. Samcima neke okolnosti zasad ne idu naruku. Opuštajte se jer bi stres mogao loše djelovati na vašu psihu.

 

LJUBAV: 49% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 48%

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Posao – Poslovni ritam bit će usklađen s vašim tjelesnim i intelektualnim potencijalima. Obaveze ćete ispunjavati na vrijeme. Kolege će cijeniti vašu snalažljivost, a šefovi vas podržavati. Ljubav – Samci će preko noći upasti u slatku ljubavnu zamku i promijeniti svoj status, dok će dugogodišnji brakovi i veze prolaziti kroz razdoblje strasti. Spremate li se na putovanje, nemojte nikamo brzati.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 3

 

Posao – Pad koncentracije ometat će vas u kvalitetnom izvršavanju obaveza. Nećete biti zadovoljni tretmanom kolega koji će zabušavati, a vi ćete ni krivi ni dužni snositi posljedice. Ljubav – Veselit ćete se putovanju ili skorom susretu s osobom s kojom se dopisujete preko interneta. Susret će nadmašiti vaša očekivanja. Mogli biste zajedno ljetovati. Iskoristite dane za izlaske – odlično ćete se zabaviti!

 

LJUBAV: 59%, ZDRAVLJE: 55% , POSAO: 56%

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Posao – Osjećat ćete jak poriv za dokazivanjem. Ljutit će vas sporost i neučinkovitost kolega. Kolanje informacija bit će otežano pa će dolaziti do kratkog spoja u komunikaciji. Ljubav – Mogli biste srljati u površne veze ili steći naklonost osobe koja će vam dosađivati upornim udvaranjem. Zajednički ljetovanje zbližit će posvađane parove. Ostvarite svoje želje bile one fizičke, duhovne ili osjećajne prirode.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 34% , POSAO: 37%

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Posao – Sve što ćete obavljati bez izravnih kontakta sa šefovima polučit će uspjeh. Timski rad mogao bi vas iscrpljivati zbog sukoba mišljenja i nedovoljne tolerancije među kolegama. Ljubav – Zaljubljeni će oklijevati pred simpatijom i odgađati aktivnije bavljenje svojom ljubavnom situacijom. Najbolje će proći oni u braku. Njima će partner pružiti željenu potporu. Sad planirajte godišnji odmor jer je tjedan upravo savršen za odmor.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 88% , POSAO: 87%

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.