Tjedni horoskop od: 02.travnja.2018. (Ponedjeljak) do: 08.travnja.2018. (Nedjelja)

Od: 02.travnja.2018. (Ponedjeljak) do: 08.travnja.2018. (Nedjelja)


 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Posao – Proširit ćete mrežu poslovnih kontakata. Odnosi s klijentima, kupcima, pacijentima i partnerima bit će izvrsni. Mogli biste češće odlaziti na putovanja te pohađati seminare. Ljubav – Mogli biste se naći u vezi s prijateljem ili nekim koga dugo poznajete, osobito ako ste toj osobi veliki oslonac poslije njezinog nedavnog ljubavnog promašaja. Zbližit ćete se. Kupite na vrijeme uskršnje darove za najmlađe, izbjegnite gužvu.

 

LJUBAV: 100% ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 4

 

Posao – Manje ćete raditi ili se na neko vrijeme povući iz javnosti i izolirati od upita kolega ili kritičkog pogleda pretpostavljenih. Iznimno će vam goditi rad u samoći i tišini. Ljubav – Zbližit ćete se s osobom koju znate iz viđenja. Mogli biste često razgovarati telefonom, razmjenjivati poruke i piti kavu te se jedno u drugo zaljubiti. Pojedinosti iz svoga intimnoga života zadržite za sebe.

 

LJUBAV: 69% , ZDRAVLJE: 66% , POSAO: 68%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 4

 

Posao – Šarmom ćete si otvoriti mnoga vrata i steći šefovu naklonost. Dolazit ćete do vrijednih informacija ili se posvetiti stjecanju znanja uz pomoć tečaja ili stručne literature. Ljubav – Morat ćete pokazati više strpljenja i tolerancije u odnosu s partnerom. Aktivno slušajte o čemu priča i pokažite da vam je stalo do njegova mišljenja. Zbližite se. Smanjena vam je spretnost pa se pripazite padova i ozljeda.

 

LJUBAV: 77% , ZDRAVLJE: 74% , POSAO: 79%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 4

 

Posao – S pritiscima s kojima ćete se susretati najlakše ćete izlaziti na kraj ležernim nastupom. Kvalitetnih ideja neće vam nedostajati pa ćete se po tome isticati među kolegama. Ljubav – U društvu biste mogli pronaći novog partnera, no neće se odmah sve pretvorit u romansu. Postoje okolnosti koje vas sprječavaju da budete zajedno. Budite strpljivi! U razgovoru s neistomišljenicima zadržite samokontrolu.

 

LJUBAV: 67% , ZDRAVLJE: 68% , POSAO: 64%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Posao – Usmjerite energiju na planove, krenite u ostvarivanje nečega što ste odavno željeli. Okolina će cijeniti vaš trud. Putovanja i kontakti sa strancima bit će uspješni. Ljubav – Neočekivani stjecaj okolnosti usmjerava ljubavnu priču u željenom smjeru. Ne oklijevajte staviti do znanja nekome da ste slobodni i raspoloženi za ljubav. U planetarnom ste razdoblju koje je odlično za putovanja, ali i učenje.

 

LJUBAV: 81% , ZDRAVLJE: 84% , POSAO: 88%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 4

 

Posao – Neće vam polaziti za rukom izaći na kraj s obavezama. Koncentracija vam je u padu. Objektivan uvid u zbivanja bit će važan jer će vas krive procjene stajati novca i živaca. Ljubav – Znat ćete potaknuti znatiželju i interes suprotnog spola. Teško ćete odolijevati iskušenjima. Zaljubljivi ste pa nekima ni nevjera neće biti strani pojam. Pomno isplanirajte Uskršnju košaricu, budite racionalni.

 

LJUBAV: 77% , ZDRAVLJE: 80% , POSAO: 76%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Posao – Nemojte gubiti živce na sitnice i ne uzimajte previše osobno tuđe riječi ili prigovore. Suočit ćete se sa zaostacima i nedovršenim poslovima pa ćete morati zasukati rukave. Ljubav – Oni u ozbiljnim vezama mogli bi se vjenčati. Vage u braku prolaze kroz razdoblje trzavica, no zato slobodni imaju prilike upoznati nekog privlačnog. Imunitet vam može oslabiti zbog previše psihofizičkog iscrpljivanja.

 

LJUBAV: 34% , ZDRAVLJE: 33% , POSAO: 39%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Posao – Posla ćete imati preko glave, morat ćete i dalje gurati punom parom. No ulazite u bolje astrološko razdoblje, iako ćete pravo poboljšanje osjetiti tek idućih tjedana. Ljubav – Osoba iz poslovnog okruženja ne razmišlja o vama samo kao o suradniku. Ako je simpatija obostrana, ne obazirite se na tračeve i poglede začuđenih kolega. Tjedan je odličan za pokušaje pomirenja s partnerom!

 

LJUBAV: 54% , ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 58%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Posao – Očekuje vas porast poslova i nepredviđenih obaveza koje ćete morati odraditi u kratkom roku. Krasit će vas spretnost i originalnost, čime ćete olakšati poslovanje sebi i drugima. Ljubav – Raznovrstan društveni život unijet će više zadovoljstva u duge veze. Osamljeni će s nekim izmjenjivati poglede – vrijeme je da budete konkretniji i izravniji. Pazite da partnera ne opteretite pretjeranim očekivanjima.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 4

 

Posao – Očekuju vas zbrke u komunikaciji i odgode u obavljanju aktivnosti. Dobra organizacija vremena i određivanje prioriteta bit će bitni. Opterećivat će vas šefova očekivanja. Ljubav – Uživat ćete poseban tretman u zagrljaju voljenoga, a slobodni pripadnici ovog znaka imaju velike šanse odagnati jednoličnost iz ljubavnog života. Prikrijte slabosti, ne dajte da drugi uoče vašu osjetljivost.

 

LJUBAV: 70%, ZDRAVLJE: 68% , POSAO: 61%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Posao – Planeti će istaknuti vaše potencijale pa ćete zablistati elokvencijom i lucidnošću. Briljirat ćete u umjetničkim profesijama i trgovini, a i ugled vam raste pa ste sve popularniji. Ljubav – Osjetit ćete zasićenje bračnom ulogom. Trebat će vam više slobode i vremena koje ćete provoditi onako kako vi želite, ali partner to nažalost neće odobravati. Izbjegavajte poznanike koji vole dokoličariti i krasti vaše vrijeme.

 

LJUBAV: 77% , ZDRAVLJE: 81% , POSAO: 80%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Posao – Svoju kreativnu energiju unositi ćete i u rutinske poslove, čineći ih tako zanimljivima. Uspješno ćete baratati informacijama i kvalitetno se snalaziti na različitim poljima. Ljubav – S partnerom ćete ostvariti zajedničke ciljeve i planove te unijeti nužne promjene u svoj odnos. Samce bi mogla osvajati osoba koja plijeni pozornost atraktivnim izgledom. Tražite li srodnu dušu, otvorite se nadolazećoj ljubavnoj prilici.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.