Tjedni horoskop od: 04.lipnja.2018. (Ponedjeljak) do: 10.lipnja.2018. (Nedjelja)

Od: 04.lipnja.2018. (Ponedjeljak) do: 10.lipnja.2018. (Nedjelja)


 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Posao – U odličnom ste razdoblju pa vam poslovi polaze za rukom. Dovitljivi ste, spretni i brzo razmišljate , što vam daje prednost pred kolegama. Moguće je važno putovanje. Ljubav – Ako ste u novoj vezi, ne prikrivajte nedostatke. I sami ćete se bolje osjećati ako vas partner prihvati kakvi jeste. Samci bi mogli upoznati nekog komunikativnog i jako privlačnog. Pazite kome se povjeravate kako se ne biste opekli.

 

LJUBAV: 97% ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 90%

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Posao – I dalje traje uspješno poslovno razdoblje. Imate dovoljno ambicioznosti i samopouzdanja da ostvarite planove, osobito ako su vezani uz napredovanje ili prelazak u drugu tvrtku. Ljubav – Vaše samopouzdanje učvrstit će povoljan razvoj prilika. SMS porukama i telefonskim razgovorima pridonijet ćete učvršćenju veze ili razvoju nove ljubavi. Poduzmite sve s ciljem osvajanja osobe do koje vam je stalo.

 

LJUBAV: 84% , ZDRAVLJE: 81% , POSAO: 79%

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Posao – Mnoge će razveseliti neočekivani dobitak, odlična vijest ili unosna poslovna ponuda. Sve što ćete raditi, bit će ovjenčano uspjehom. No pripazite na umor i izloženost stresu. Ljubav – Riješit ćete problematične situacije. Shvatit ćete da razlike koje postoje između vas i partnera mogu biti spona koja će vas povezati, a ne nužno razdvajati. Sad je vrijeme da riješite zapetljana obiteljska i imovinska pitanja.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 4

Posao – U centru ste pozornosti pa se vaš rad promatra pod povećalom. Ništa ne prepuštajte slučajnostima jer ste u razdoblju kada lako griješite. Bunit ćete se protiv nepravde. Ljubav – Uživat ćete u simpatijama kod suprotnog spola. Sklad će biti prisutan i u dugim vezama. Prepuštat ćete se osjećajima i dati da vas druga strana vodi kroz život. Nemojte dopustiti problemima da zasjene ono što postižete.

 

LJUBAV: 77% , ZDRAVLJE: 67% , POSAO: 68%

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Posao – Razmišljat ćete o upuštanju u privatno poduzetništvo ili o promjeni posla. Usmjeravat ćete energiju na nove prilike i u tome uspijevati. Bit ćete u prilici iskazati talente. Ljubav – Bit će dana kad ćete se s partnerom izvrsno slagati, ali i onih u kojima ćete se svađati. Skloni ste brzopletim reakcijama pa je dobro pripaziti. Kontrolirajte svoje troškove, pazite na što trošite teško zarađeni novac.

 

LJUBAV: 88% , ZDRAVLJE: 81% , POSAO: 90%

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Posao – Vrebaju vas poslovne napetosti. Neslaganje s kolegama činit će vas nervoznima i razočaranima. Na poslu pazite da vam se ne potkradu pogreške. Ljubav – Unatoč svim osjećajnim usponima i padovima, vaša će veza izdržati sve pritiske. Osjećat ćete da vam je partner iskreno naklonjen i da mu je stalo do vas. Puni ste idealizma i mašte, ali budite i dovoljno realni.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 51% , POSAO: 53%

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Posao – Doći će do izražaja vaša poduzetnost i sklonost mudrim, praktičnim rješenjima. Dojam koji ćete ostavljati na okolinu bit će velik, stoga podastrite šefu svoje argumente i ideje. Ljubav – Imat ćete teškoća u sagledavanju prave prirode osjećaja i potreba osobe koju ste upoznali. Ako vam je stalo do nje, iskreno porazgovarajte o svemu. Odlično vam je vrijeme za putovanja, osobito poslovne prirode.

 

LJUBAV: 93% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Posao – Bavite li se turizmom, trgovinom te profesijama koje se bave njegovanjem i uljepšavanjem, zadovoljno ćete trljati ruke zbog dobre zarade. Moguće je važno poslovno putovanje. Ljubav – Privlačit će vas dvije osobe istodobno – jedna zbog atraktivnog izgleda, a druga zbog inteligencije. Odlučite se za drugi izbor. Bračni odnosi su odlični. Putovanja s partnerom unijet će uzbuđenje u vaš odnos.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 51% , POSAO: 58%

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 3

 

Posao – Naći će se na udaru proturječnih okolnosti s kojima se neće znati nositi. Imat ćete problema u zadržavanju samokontrole i ostvarivanju normalne komunikacije s radnom okolinom. Ljubav – Vaša prezaposlenost neće biti shvatljiva vašem partneru. Oboje ćete morati pokazati više strpljenja i otvorenosti prema razumijevanju međusobnih potreba. Radite li sa strankama i brojkama oprezno prebrojite novac.

 

LJUBAV: 42% , ZDRAVLJE: 43% , POSAO: 45%

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 3

Posao – Energični ste i samopouzdani. Planetarni utjecaji otvaraju put utjecajnim poznanstvima koja će vam pomoći u napretku. Mogli biste dobiti novac koji vam netko već jako dugo duguje. Ljubav – Mogli biste se zagledati u komunikativnu i zabavnu osobu koja će vas osvajati svojim šarmom. Često ćete se dopisivati SMS porukama koje će biti vatrene i dvoznačne. Mogući su veliki životni preokreti pa pazite što odlučujete.

 

LJUBAV: 62%, ZDRAVLJE: 58% , POSAO: 55%

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

Posao – Imat ćete odličnu koncentraciju pa ćete se snalaziti u poslovima gdje se traži vještina improvizacije i komunikacije. U posao ćete unijeti elemente kreativnosti i umjetničkog duha. Ljubav – Mars je u vašem znaku pa ste posebno strazveni, što veseli vašeg partnera. Pred samcima su nove prilike, no odlučite srcem a ne razumom. Ako ste zasićeni jedno te istim licima, zreli ste za pravi odmor.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

Posao – Nećete imati previše volje za posao, osim možda za onaj u kojem možete odriješenih ruku raditi po svojoj volji. Više će vam biti do zabave pa ćete u poslu spajati ugodno s korisnim. Ljubav – Venerin položaj omogućava vam sretne ljubavne trenutke. Mogli biste se zaljubiti ili shvatiti da je partner u vezi onaj s kojim se u bliskoj budućnosti vidite u braku. Zabavite se nekim hobijem, treba vam opuštanja.

 

LJUBAV: 44% , ZDRAVLJE: 37% , POSAO: 34%

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.