Tjedni horoskop od: 05.veljače.2018. (Ponedjeljak) do: 11.veljače.2018. (Nedjelja)

Od: 05.veljače.2018. (Ponedjeljak) do: 11.veljače.2018. (Nedjelja)


 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 4

 

Posao – S lakoćom ćete ostvarivati planove, izboriti se za povlastice ili bolji status. Pravi je trenutak za poslovni proboj u javnost, ali kontrolirajte svoje brzoplete reakcije. Ljubav – U život bi vam mogla ući osoba koja će vam svakodnevicu okrenuti naglavačke, bilo da je riječ o strancu ili osobi koja živi u drugom gradu. Uvažite partnerove potrebe. Ne okolišajte, nego sada rješavajte sve probleme.

 

LJUBAV: 62% ZDRAVLJE: 69% , POSAO: 67% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Posao – Pristupajte ljudima, tražite ono što smatrate da vam pripada. Nemojte za svaku odluku tražiti tuđe mišljenje. Ne želite li da vas iskorištavaju, morate pokazati više odlučnosti. Ljubav – Mnogo toga odvlačit će vam pozornost s ljubavne veze. Vaša sumnjičavost navest će vas da se ponašate protivno glasu svoga srca. Uravnotežite svoje osjećaje i ponašanje. Ne prihvaćajte se prevelikih poslovnih zalogaja.

 

LJUBAV: 38% , ZDRAVLJE: 36% , POSAO: 31%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Posao – Odlično ćete se snalaziti u umjetničkim ili financijskim pothvatima. Posao će vam predstavljati zadovoljstvo, a i financije će vam se vidno popraviti. Moguće je i putovanje. Ljubav – Sve je više strasti u vašem životu. No pripazite da se ne zaljubite u nekog tko nema iskrene namjere ili ima osobine koje će vas poslije neugodno iznenaditi. Ne opirite se nadolazećim promjenama, one su sigurno u vašu korist.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Posao – Nešto što dugo očekujete napokon bi moglo biti ostvareno ili pokrenuto. Osoba iz utjecajnih krugova bit će moćnik koji će vam pomoći da ostvarite jedan vama bitan plan. Ljubav – Raščistite ljubavne dvojbe koje vas muče. Odnos o kojem je riječ počinje napredovati, ali htjeli biste da to bude brže. Morat ćete se strpjeti još neko vrijeme. Slušajte svoju intuiciju koja vas nepogrješivo vodi.

 

LJUBAV: 48% , ZDRAVLJE: 49% , POSAO: 46%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Posao – Neprestano ćete negdje žuriti, nešto rješavati ili dodatnim objašnjenjima otklanjati nesporazume u komunikaciji. Izvjesne su zablude ili zabune, osobito u radu s ljudima. Ljubav – Preispitivat ćete svoje i partnerove osjećaje te svako njegovo odsustvo tumačiti kao pomanjkanje ljubavi. Iz vas progovara ranjivost i nesigurnost. Ne posuđujte novac nepouzdanim ljudima i ne ulazite u mutna partnerstva.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 28% , POSAO: 25%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Posao – Shvatit ćete da postoji izlaz iz problema i pomalo nezahvalne poslovne situacije. Mogli biste raditi na novim radnim zadacima, a nezaposleni će se zaposliti. Ljubav – Često ćete potiho očekivati, ne izražavajući naglas ono što želite. Partner će znati pročitati vaše raspoloženje i odagnati nepovjerljivost u vašem odnosu. Otkrijte simpatiji osjećaje, čak i ako se drži na odstojanju.

 

LJUBAV: 46% , ZDRAVLJE: 49% , POSAO: 45%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Posao – Moći ćete se pohvaliti zavidnom radnom energijom i izvanrednom intuicijom. Zvijezde upućuju i na plodonosne ideje i zamisli koje ćete primjenjivati u radnoj svakodnevici. Ljubav – Odustanite od uobičajenih ljubavnih taktika. Ako osoba u koju ste zaljubljeni ne reagira na vašu blizinu, morat ćete pronaći nov način šarmiranja. Gubitak energije najbolje ćete nadoknaditi vitaminima i odmorom.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Posao – Očekuju vas dani iskušenja u kojima će vam živci biti tanki. Pred sebe ćete postaviti previsoke ciljeve, ne vodeći pritom računa o okolnostima. Koncentracija vam je u padu. Ljubav – Mogli biste ostvariti nježan odnos. Brinut ćete jedno za drugo, otvoreno iskazivati osjećaje i uživati u skladu. Partner će vas iznenaditi lijepim darom. Smognite snage i okrenite leđa problemima i lošem raspoloženju.

 

LJUBAV: 22% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 27%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 4

 

Posao – Iako ćete imati visoke ciljeve, znat ćete kada što treba učiniti. Bit ćete pošteđeni dosadnih poslova, a vaše mišljenje će se više uvažavati i cijeniti. Mogli biste više putovati. Ljubav – Ljubavi na prvi pogled, znakoviti osmjesi i dodiri od kojih će vas podilaziti trnci su uvertira u strastvene poljupce. Neki će riješiti zapetljan ljubavni trokut. Prionite na davanje ispita, educirajte se, širite obzore i znanje.

 

LJUBAV: 77% , ZDRAVLJE: 76% , POSAO: 70%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Posao – U razdoblju ste širenja poslova. Vaši intelektualni kapaciteti bit će na zavidnom nivou i svi će ih primijetiti. Dani su pogodni za sve trgovačke i financijske poslove. Ljubav – Pred vama su odlični dani za nove ljubavi. Odjednom biste se mogli naći u vezi, potpuno iznenađeni brzim razvojem situacije. U brakovima se situacija stabilizira. Ne računajte previše na pomoć onih koji su vam nešto obećali.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 90%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Posao – Tjedan je pozitivna prekretnica za one među vama koji očekuju zakašnjele isplate ili odgovore na molbe za posao. Merkur u vašem znaku ističe vaše kvalitete i najbolje osobine. Ljubav – U nekim biste trenucima najradije poželjeli da partner pokaže malo više inicijative. Osjećaji koje potajno gajite prema jednoj osobi postaju sve jači. S obje strane! Spremate li ispite ili želite napredovati, iskoristite ove sretne dane.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 3

 

Posao – Živcirat će vas problemi, zastoji u pregovorima, previranja i zategnuti odnosi u radnom okruženju. Ne postavljajte si previsoke ciljeve i ne trudite se ispuniti tuđa očekivanja. Ljubav – Neke stvari nećete htjeti prešutjeti pa ćete ulaziti u rasprave i okrivljavati partnera za propuste iz zajedničke ljubavne prošlosti. Nemojte pretjerati. Nemojte se previše oslanjati na pomoć drugih, možete sve i sami.

 

LJUBAV: 55% , ZDRAVLJE: 59% , POSAO: 56%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.