Tjedni horoskop od: 08.siječnja.2018. (Ponedjeljak) do: 14.siječnja.2018. (Nedjelja)

Od: 08.siječnja.2018. (Ponedjeljak) do: 14.siječnja.2018. (Nedjelja)


 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Posao – Mogli biste postati metom poslovnih intriga i spletki. Bitno je sve što govorite jer bi se vaše izjave mogle krivo protumačiti, pa i upotrijebiti protiv vas samih. Ljubav – Pred vama je razdoblje koje može iznjedriti novu ljubavnu priču. Možda je to netko tko na prvi pogled neće biti vaš tip, ali ćete se brzo sporazumjeti i na kraju zbližiti. Isplatit će vam se rad u tajnosti i skrivanje podataka i planova.

 

LJUBAV: 35% ZDRAVLJE: 36% , POSAO: 32% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Posao – Iskristalizirat ćete površne odnose i ispraviti pogreške u poslovanjima, a nekim ćete si akcijama priskrbiti popularnost. Preuzmite konce u svoje ruke, ne bojte se inicijative. Ljubav – Intuitivno ćete osjetiti što nije u redu s vašim brakom ili vezom. Razgovor u četiri oka mogao bi dati nov oblik u odnosu i iskristalizirati uzajamne stavove. Prihvatite sve izazove i ne žalite zbog propuštenih prilika.

 

LJUBAV: 97% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 98%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 3

 

Posao – Pružit će vam se prilika za posao koji ćete obaviti u kratkom vremenskom roku i dobro zaraditi. Moguć je povoljan ishod problema vezanog uz nasljedstvo, zajam i isplatu odštete. Ljubav – Vaša ljubavna veza je u krizi. Ne postavljajte ultimatume, ne ograđujte se velikim riječima. Jednostavnost i iskrenost najbolji su recept za uspjeh i rješavanje problema. Zadržite zdrav razum u situacijama koje vam se čine nelogičnima.

 

LJUBAV: 46% , ZDRAVLJE: 47% , POSAO: 50%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Posao – Na poslu ste došli do točke u kojoj biste i sebe i druge trebali osloboditi pritiska i pustiti situacijama da se odvijaju svojim tijekom. Pazite što govorite pred šefovima. Ljubav – Teško ćete shvatiti što očekujete od ljubavi i partnera. Preispitivat ćete osjećaje te pridavati preveliku važnost i najbezazlenijoj partnerovoj kritici. Obratite se kolegama za pomoć, brže ćete završiti poslove.

 

LJUBAV: 37% , ZDRAVLJE: 35% , POSAO: 36%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Posao – Sposobni ste za velike stvari pa je moguće napredovanje i kontakti s osobom na višem položaju. Ipak, pripazite na svoj samouvjeren i drzak nastup. Budite diplomatični! Ljubav – Ljubavni život će se preporoditi. Partner će biti uz vas i udovoljavati vašim željama. Slobodnima će se vratiti samopouzdanje pa ćete zavesti simpatiju. Sad riješite ljubavne nesuglasice koje se protežu od ranije.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 88% , POSAO: 87%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Posao – Bavite li se umjetničkom profesijom, krasit će vas inspiracija. Puni ste snage kojom privlačite druge da slijede vaš tempo. Ostvarit ćete većinu ciljeva. Ljubav – Venerin utjecaj iz znaka Jarca donosi vam poznanstva od kojih će neka prerasti u ljubavni odnos. Bračni parovi mogli bi se razveseliti dolasku prinove. Ne dopustite da vas kritike obeshrabre, ali nemojte ih niti ignorirati.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Posao – Imate pune ruke posla. Pregršt papira, telefonskih poziva i sastanaka doslovce će vas zatrpati pa ćete se radnom mjestu nerijetko zadržavati dulje od planiranog. Ljubav – Partnera bi mogli mučiti zdravstveni ili poslovni problemi. Pomoći ćete mu ako ga budete što manje opterećivali i više opuštali bezbrižnim ponašanjem. Obavite manje popravke ili riješite se stvari koje vam više ne trebaju.

 

LJUBAV: 29% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 28%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Posao – Ulazite u razdoblje timskog rada i orijentacije na suradnike. Mogli biste sklopiti vrijedan posao, a neki će ubirati poslovne plodove koji su povezani s inozemstvom. Ljubav – Planeti vas izvlače iz mrzovolje pa ste zabavni i društveni. Nekima je nova ljubav na pomolu. Partner će vas darivati i izvoditi na lijepa mjesta. Predložite simpatiji izlazak i pokažite da mislite ozbiljno.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 92% , POSAO: 100%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Posao – Moguća su nepredvidiva zbivanja. Svaki ćete propust teško ispraviti, stoga se savjetuje djelotvornost bez odgode i rad umjesto dugih rasprava. Rješavat ćete tuđe i svoje zaostatke. Ljubav – Suprotni spol vas primjećuje. Svojom karizmom ostavljat ćete dubok dojam na druge pa će neki u nazočnosti jedne privlačne osobe teško odoljeti naletima strasti. U kontaktu s pretpostavljenima zadržite nužno odstojanje.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 86%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Posao – Društveni ugled i status vam se popravljaju. Mogli biste dobiti dobre financijske vijesti. Uspjeh vas očekuje i u poslovima vezanim za komunikaciju s ljudima, obrazovanje i pisanje. Ljubav – Više ćete izbivati iz kuće ili izlaziti s partnerom. Odnosi će biti prijateljski i isprepleteni zajedničkim ciljevima. Samci će ostvariti platonsku vezu preko interneta. Prihvatite poziv na druženje; upoznat ćete zanimljive ljude.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 3

 

Posao – Mijenjat ćete planove i nerado prihvaćati obaveze koje su vezane za fiksne vremenske termine. Rješavanje nekih stvari koje su na razmatranju, morat će još neko vrijeme pričekati. Ljubav – Ne možete li prestati misliti na simpatiju, pripremite se na ugodno iznenađenje. Dotična osoba će se ponovno pojaviti u vašem životu i unijeti nemir u vaše srce. Obratite pozornost na prehranu i više se krećite ili vježbajte.

 

LJUBAV: 41% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 42%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Posao – Odgovornost će rasti, neprestano ćete nešto osmišljavati i dorađivati planove. Krenite u vlastite pobjede, nametnite se i otvarajte vrata uspjehu. Neki će početi dobro zarađivati. Ljubav – Bit ćete rastrzani između želje za osobnom slobodom i neodoljive težnje da osobi koja vam se sviđa pružite svoju ljubav. Čuvajte se pogrešnih i naglih odluka. Ovo je tjedan u kojem možete postići svoje ciljeve.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 94% , POSAO: 100%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.