Tjedni horoskop od: 09.travnja.2018. (Ponedjeljak) do: 15.travnja.2018. (Nedjelja)

Od: 09.travnja.2018. (Ponedjeljak) do: 15.travnja.2018. (Nedjelja)


 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Posao – Venera povećava vašu popularnost na poslu, dok vas Merkur odvodi na pravi put uz pomoć vaše intuicije i odgovornosti. Za rukom će vam polaziti trgovački zadaci. Ljubav – Zajednički novčani i poslovni projekti s partnerom utjecat će na porast bliskosti. Samci će imati više od jedne prilike. Dogodit će vam se nešto jako romantično. Više se bavite sportom, pijte vitamine i češće odmarajte.

 

LJUBAV: 100% ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Posao – Vaš će napredak ovisiti o potpori ili odluci koju nestrpljivo očekujete i koju ćete dočekati. Iako ćete imati osjećaj da ste sputani, ostvarivat ćete dobre rezultate. Ljubav – Očekuje vas fatalan susret ili razrješavanje zapetljane situacije. Uspijete li uskladiti privatne i profesionalne obaveze, ljubavni će život biti bitno kvalitetniji. Iako će se zarade poboljšati, što više štedite novac.

 

LJUBAV: 79% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 88%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 4

 

Posao – Merkur ističe važnost poslovne komunikacije, uslužnih djelatnosti i trgovine. Dani su pogodni za trgovačke i financijske poslove. Veze vam pomažu u napretku. Ljubav – Ljubav će biti prožeta sudbinskim susretima. Mogla bi se dogoditi privlačnost između vas i zauzete osobe. Borit ćete se s osjećajima i potiho patiti u sebi. Ogradite se od ljudi koji zlorabe vašu dobrotu i gostoljubivost.

 

LJUBAV: 69% , ZDRAVLJE: 61% , POSAO: 65%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Posao – Imate dojam da vas netko želi zasjeniti i nametnuti nova pravila, što se negativno odražava na vaše samopouzdanje. Na vrijeme ispravite svoje propuste – uvijek postoji izlaz. Ljubav – Nesigurnost vam neće dopustiti da se prepustite zagrljajima. No partner će biti dovoljno ustrajan u namjeri da vas otvori i opusti pa mu se prepustite. Ako za nekim patite, učinite sve da se ponovno zbližite.

 

LJUBAV: 42% , ZDRAVLJE: 37% , POSAO: 33%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 4

 

Posao – U razdoblju ste širenja poslova, utjecaja i raznovrsnih kontakata. Mogli biste zaraditi više novca, ali i podmiriti krupne financijske obveze. Veze i poznanstva bit će vam korisna. Ljubav – Ako ste imali nesuglasice s partnerom, planeti otvaraju priliku da to raspravite. No ako ste u nekog zaljubljeni, budite strpljivi jer na silu ništa ne ide. Ne okrećite glavu pred problemima, osobito onima poslovnima.

 

LJUBAV: 78% , ZDRAVLJE: 74% , POSAO: 79%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Posao – Prihodi i zarade iznad očekivanog iznosa bit će povezane s inozemstvom, znanjem stranih jezika, ali i posredstvom honorarnog rada. Putovanja će biti korisna. Ljubav – Raščistit ćete probleme iz nedavne prošlosti, osobito ako ste u vezi. Partner će više brinuti o vama i pokazati vam koliko mu je stalo do vašega odnosa. Upišite se na kakav tečaj, proširite svoje znanje.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 93% , POSAO: 98%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Posao – Očekuje vas puno posla i prekovremena rada. Biti će vidljiva sklonost riziku u nekim vašim pothvatima pa bez obzira koliko ste sigurni u svoje sposobnosti, budite oprezni. Ljubav – Mars u Jarcu bit će kriv za smetnje i zapreke u iskazivanju, ali i primanju osjećaja. Imate dojam da ste zakinuti i da nemate ono što biste željeli. Odgađanje obaveza ne vodi vas nigdje. Uhvatite se u koštac s njima.

 

LJUBAV: 33% , ZDRAVLJE: 39% , POSAO: 36%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Posao – Shvatit ćete da ne možete odlagati neminovno i dopuštati gomilanje obaveza. Odnosi sa šefovima su loši. Netko usporava vaš napredak i kritizirati vam postupke. Ljubav – Koliko god se trudili zatomiti osjećaje, oni će biti vidljivi iz vaših reakcija i ponašanja. Zbližit ćete se s partnerom, planirati brak ili potomstvo. Dobro iskoristite svoju inteligenciju i intuitivne sposobnosti.

 

LJUBAV: 50% , ZDRAVLJE: 58% , POSAO: 55%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Posao – Rado ćete prihvatiti dodatne poslove, a nekima će se otvoriti prigoda za bolju zaradu. Oni nezadovoljni tražit će izlaz iz problema i angažirati se u potrazi za novim poslom. Ljubav – Slobodni neće moći ostati ravnodušni svaki put kad sretnete jednu osobu, tako da će ljubavni događaji kojih neće biti puno, biti obavijeni velom romantike i strasti. Ako ste nezaposleni, tjedan donosi mogućnost da se zaposlite.

 

LJUBAV: 97% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 4

 

Posao – Vaš će rad biti usmjeren na sklapanje partnerstva, osvajanje bodova kod publike, javnosti i šefova. Previše ćete se oslanjati na druge. Mogući su problemi s papirima i dokumentima. Ljubav – Smanjite utjecaj drugih na svoj privatni život. Unatoč pritiscima i povremenom udaljavanju, duh zajedništva i smisao za ustupke pokazat će svu snagu vašeg odnosa. Upotpunite svoju ljubavnu vezu onim što joj nedostaje.

 

LJUBAV: 69%, ZDRAVLJE: 65% , POSAO: 60%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Posao – Uspješni ste u timskom radu. Radit ćete poslove od šireg društvenog značaja, podučavati se informatički ili krenuti u kupnju tehničke opreme. Imat ćete veliku potporu autoriteta. Ljubav – Posjedujete snagu volje koja će suprotnoj strani dati do znanja da se ne može s vama poigravati. Bračne će svađe pročistiti vaš odnos i razjasniti nesporazume. Nastojte se okrenuti zanimljivim događajima na ljubavnom planu.

 

LJUBAV: 84% , ZDRAVLJE: 91% , POSAO: 92%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Posao – Ulazite u bolje razdoblje pa dani povećanog stresa ostaju iza vas. Mogli biste početi bolje zarađivati ili će vam se neki planovi napokon početi ostvarivati. Češće ćete putovati. Ljubav – Naklonjena Venera uvodi vas u razdoblje strasti i romantike. Netko vrlo erotičan zavladat će vašim mislima. Pogledi će govoriti više od riječi. Uživat ćete u igri čula. Igrajte nagradne igre jer je moguć značajniji dobitak.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.