Tjedni horoskop od: 12.ožujka.2018. (Ponedjeljak) do: 18.ožujka.2018. (Nedjelja)

Od: 12.ožujka.2018. (Ponedjeljak) do: 18.ožujka.2018. (Nedjelja)


 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Posao – Sposobnost uvjeravanja bit će vaš adut u kontaktima. Nametnut ćete se nekome uvjerljivim nastupom i stavom. Ne dopustite da vas na putu do cilja osujeti nečija kritika. Ljubav – Vaš će ljubavni život biti prilično uzbudljiv i intenzivan. Izlasci, proslave ili putovanja omogućit će zanimljiva poznanstva, a nekim samcima ovog znaka donijeti i novu ljubav. U neugodnim poslovnim situacijama koristite se svojim šarmom.

 

LJUBAV: 100% ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Posao – Posao i zabava će se ispreplitati na najbolji mogući način. Zabavljat ćete kolege i širiti entuzijazam, a najbolje ćete se snalaziti u timskim poslovima. No bit će i zastoja. Ljubav – Mučit će vas ljubomora, osobito ako ste se zaljubili u zauzetu osobu. Neki među vama mogli bi se vratiti staroj simpatiji i obnoviti odnos novim žarom. Višak energije potrošite na sport i dinamične aktivnosti.

 

LJUBAV: 35% , ZDRAVLJE: 36% , POSAO: 32%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Posao – Na vaša će pleća pasti velika odgovornost– možda ćete mijenjati šefa ili nekog od kolega. Strka na poslu bit će stresna za vas, a najviše će vas pogoditi nerazumijevanje suradnika. Ljubav – Mnogo izlazaka, druženja i poznanstava obilježit će tjedan. Bit ćete pozivani na tulume i rođendane, i sve su to situacije koje vam otvaraju prilike za nove simpatije. Upišite se na jogu ili pilates, pravo je vrijeme da sredite liniju.

 

LJUBAV: 97% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 98%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Posao – Sklapat ćete odlične poslove ako ste advokat, pravnik, menadžer ili poslujete s inozemstvom i strancima. Ni ostali se neće moći požaliti da im nedostaje prigoda za dokazivanje. Ljubav – Uspješno ćete razriješiti probleme i s partnerom. Na pomolu su poznanstva i prijateljstva onima mlađe dobi. No za ljubav ćete se morati boriti, drukčije neće ići. Posvetite više pažnje prijatelju kojeg ste previše zanemarili.

 

LJUBAV: 46% , ZDRAVLJE: 47% , POSAO: 50%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Posao – Povoljni planetarni utjecaji izvlače iz vas najbolje osobine, ali i kvalitete, talente. Odlično ćete poslovati s inozemstvom, učiti i davati ispite. Bit ćete vrijedni i uspješni. Ljubav – Nemojte biti previše kritični prema partneru – pokažite mu svoju mekšu, nježniju stranu karaktera. Nedokučiva i teško osvojiva osoba intrigirat će samce. Putujte, educirajte se i što više širite svoje znanje.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 2

 

Posao – Steći ćete potporu moćnika, koji će vam svojim utjecajima olakšati izvedbu planova ili čak osobni napredak. Dobre vijesti očekuju vas i na financijskom planu. Ljubav – Smetat će vas partnerova tvrdoglavost, no ni vi niste baš popustljivi. Oboje ćete se inatiti jedno drugome pa su mogući prekidi veza i ponovno obnavljanje. Nemojte se zanijeti i početi previše trošiti teško zarađeni novac.

 

LJUBAV: 37% , ZDRAVLJE: 35% , POSAO: 36%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 3

 

Posao – Mogli biste raditi prekovremeno, a možda ćete čak imati radni vikend. Doći će do reorganizacije pa ćete biti premješteni na novo radno mjesto ili ćete nekog mijenjati. Ljubav – Povećavaju se vaše šanse kod simpatije pa tjedan može označiti prekretnicu i početak nove veze. Ako ste u braku, bit će sve više napetosti i svađa. Priuštite si dovoljno sna i odmora želite li izbjeći iscrpljenja.

 

LJUBAV: 49% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 48%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Posao – Nova poslovna ponuda motivirat će vas da izvučete najbolje iz sebe. Odnosi s drugima se poboljšavaju, ali pripazite na financije. Dobro proučite ono što potpisujete. Ljubav – Iako će vam u ljubavnom odnosu nedostajati prave strasti, zadovoljit će vas uspješna komunikacija i lako postizanje ustupaka oko zahtjevnih bračnih pitanja. Shvatite da neke stvari morate riješiti bez tuđe pomoći.

 

LJUBAV: 41% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 42%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Posao – Povoljno je razdoblje za napredovanje. Suradnja s udaljenim partnerima pokazat će se uspješnom pa biste mogli iznenadno otputovati ili ostvariti nove, za budućnost bitne kontakte. Ljubav – Planeti ističu ono najbolje u vama. Zračite erotičnošću pa se suprotni spol okreće za vama, a neki vam se i otvoreno udvaraju i zavode vas. Spriječite radne kolege da odlučuju umjesto vas.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 92% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Posao – Mogli biste privremeno preuzeti na sebe obaveze odsutnog šefa ili kolege. Previše ćete se davati drugima pa ćete se osjećati iskorišteno. Nemojte im to dopustiti. Ljubav – Ugodna događanja očekuju zaljubljene i one koji su tek zakoračili u brak. No neće sve teći lako pa ćete se morati itekako potruditi uvjeriti partnera u svoju ljubav. Ne osvrćite se u prošlost, ne žalite za starim vremenima.

 

LJUBAV: 38%, ZDRAVLJE: 33% , POSAO: 36%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Posao – Sve će teći po planu pa ćete imati više vremena za druženje s kolegama i uzimanje slobodnog dana za vikend izlete. No skloni ste pogreškama i krivim odlukama pa pripazite. Ljubav – Ako ste sami, moguće su željene ljubavne promjene. Slučajan susret pretvorit će se u živahan i nadahnut razgovor u kojem ćete mnogo toga otkrivati jedno o drugom. Odmaknete od rutine, potrebni su vam brojni i raznoliki podražaji.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 88% , POSAO: 87%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Posao – Sa žarom ćete pretakati originalne ideje u pothvate. Imat ćete ugodne odnose s kolegama, a i šefovi će vas simpatizirati. Brzina i promišljenost bit će vaši najbolji saveznici. Ljubav – Vaš odnos s partnerom je turbulentan i borite se za prevlast u odnosu. No krize neće dugo trajati pa već tijekom ovog vikenda očekujte više romantike i zbližavanja. Čuvajte se veza s onima o čijoj prošlosti i manama premalo znate.

 

LJUBAV: 86% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 89%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.