Tjedni horoskop od: 12.veljače.2018. (Ponedjeljak) do: 18.veljače.2018. (Nedjelja)

Od: 12.veljače.2018. (Ponedjeljak) do: 18.veljače.2018. (Nedjelja)


 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 4

 

Posao Imat ćete odličnu koncentraciju i biti u stanju raditi više poslova. Mogli biste na važan poslovni put koji će biti pozitivna prekretnica za vaše daljnje poslovanje. Ljubav Ovo je pravi tjedan za velike ljubavne odluke i događaje, poput nove veze, zaruka, vjenčanja. Jedno prijateljstvo vas sve više vuče u ljubavne vode. No pazite se veza sa zauzetima! Izbjegavajte intimno ispovijedanje pred nepoznatim ljudima.

 

LJUBAV: 71% ZDRAVLJE: 74% , POSAO: 75% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Posao Teškoće s koncentracijom i pomanjkanje strpljenja odrazit će se na odnos sa suradnicima. Pripremite se na povećanu kritiku šefova i kolega, ali ćete ih u svemu uspjeti nadjačati. Ljubav Prolazite kroz ljubavnu krizu. Suočavat ćete se s odbijanjem ili partnerovim kritikama, što će vas zaboljeti. No s ovim tjednom pronaći ćete prava rješenja. Tanki živci mogli bi vam prouzročiti zdravstvene tegobe.

 

LJUBAV: 35% , ZDRAVLJE: 36% , POSAO: 38%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Posao Puni ste planova, okružujete se različitim ljudima koje uključujete u svoj život. Sve sada izgleda lakše i ostvarivo, a vi ste svakim danom sve više puni energije i samopouzdanja. Ljubav Udvaranja i komunikacija sa suprotnim spolom pokazat će koliko ste neodoljivi. Mnoga će se prijateljstva pretvarati u ljubav, žar strasti i emocija neće vas mimoići. Iskusniji od vas dobro će vam savjetovat da ništa ne požurujete.

 

LJUBAV: 81% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 87%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Posao Unatoč problemima koji počinju sredinom tjedna, napredovanje vam je neupitno. Prionite na ostvarivanje ciljeva. Motivacija će vam biti istaknuta, a i financije se poboljšavaju. Ljubav Slobodne će razveseliti osoba koja će im dokazati da je život lijep, ako se opuste i dopuste da ih oraspolože male stvari. Ne tražite više od onog što sad imate. U ljubavnim odnosima ništa ne ostavljajte nedorečeno.

 

LJUBAV: 49% , ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 52%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Posao Šefovi će budnim okom promatrati vaš rad. Nastojte posao obaviti što temeljitije, ništa ne prepuštajući slučajnosti. Odnos s kolegama mogao bi se pogoršati. Ljubav Netko će se miješati u vaše ljubavne odabire. I vi biste se mogli uplitati u partnerov život, pogotovo u njegov posao i financije. Dajte mu dovoljno slobode. Živci su vam prilično tanki. Naučite neku od tehniku opuštanja.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 27%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Posao Financije vam se popravljaju, ali ne ulazite u novčane rizike. Pazite se na poslu, izbjegnite obećanja za koje i sami znate da su iznad vaših mogućnosti. Ljubav Ljubavni život kreće u pozitivnom smjeru, a zaljubljenost vas hrani pozitivnom energijom. Ništa vam nije teško uraditi za partnera, na čemu vam je zahvalan. Nećete pogriješiti ako posjetite zubara ili obavite liječnički pregled.

 

LJUBAV: 45% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 42%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Posao Potrudite se oko sadašnjih poslova jer bi vam mogli donijeti veliku nagradu, bilo u financijskom, bilo u nekom drugom obliku. Bit ćete bistri i snalažljivi. Ljubav Planeti vam donose zasluženu nagradu. Iako ste puni poslovnih planova, priklonite se privatnim odnosima, novoj ljubavi ili intimnoj sreći uz voljenu osobu. Osobi koja vam se sviđa obznanite svoje osjećaje i želje.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Posao Planeti podižu vašu radnu energiju, ali vas čine i naglima. Htjet ćete riješiti problematične situacije, ali će vas stalno netko u tome sprječavati. Ne vjerujte svakom! Ljubav Mnogi od vas će se zaljubiti, ali put do simpatije nije jednostavan. Izabrat ćete pogrešnu taktiku ili previše ubrzavati stvari, što će umanjiti vaše šanse. Imajte što više strpljenja s djecom i starijim ljudima.

 

LJUBAV: 42% , ZDRAVLJE: 49% , POSAO: 47%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Posao Krasit će vas zavidna intelektualna energija, a kolege ćete osvajati svojom rječitošću. U prilici ste da ispunite bitne planove, ali će biti pojedinaca koji ne misle isto kao i vi. Ljubav Nove veze će se zasnivati na tjelesnoj privlačnosti i pomutiti vam razum. Seksualni život bit će buran i unijeti svježinu u odnos. Opet ćete se osjećati poželjnima. Pokušajte se više odmarati jer biste se mogli previše iscrpsti.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 87%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Posao Odlično ćete se snalaziti u komunikaciji sa strankama, pružanju usluga, prodaji proizvoda ili u postizanju sportskih rekorda. Vaša ostvarenja bit će izvrsno primljena u javnosti. Ljubav Osjećaj da je u domu zavladao mir, ispunit će vas zadovoljstvom i potrebom da se više družite s partnerom. Moguća su zajednička putovanja koja će vas još više zbližiti. Dogovorite s prijateljima druženje, treba vam što više zabave.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Posao Iskoristite Merkura u svom znaku jer sada možete najbolje poslovati, tražiti premještaj i napredovati. No pripazite na financije, osobito ako se bavite ulaganjima i privatnim poslom. Ljubav Osvajat ćete šarmom. Vaše potrebe i ciljevi bit će usklađeni s partnerom pa ćete uživati u osjećaju lakoće i slobode. Slobodnima je netko uzburkao maštu. Poslovno putovanje otvorit će vam sjajne mogućnosti.

 

LJUBAV: 99% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Posao Nećete biti zadovoljni odnosom s radnom okolinom, ali nemojte raditi nagle rezove. Prilagodite se situaciji, smanjite napore i ne dovodite se u stresne situacije. Ne tračajte kolege. Ljubav Venera u vašem znaku uvećava dojam koji ostavljate kod suprotnog spola. Radovat će vas činjenica da ste toliko zamijećeni. Vikend je izvrstan za provod, večere i tulume. Pronađite pravu mjeru između dosljednosti i popustljivosti.

 

LJUBAV: 40% , ZDRAVLJE: 37% , POSAO: 32%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.