Tjedni horoskop od: 15.siječnja.2018. (Ponedjeljak) do: 21.siječnja.2018. (Nedjelja)

Od: 15.siječnja.2018. (Ponedjeljak) do: 21.siječnja.2018. (Nedjelja)


 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Posao – Na pomolu su novi projekti ili promjene koje će zahtijevati prekovremeni rad i novi radni prostor. Moguće je da ćete morati nekoga zamijeniti ili raditi na novim zaduženjima. Ljubav – Iskra duboke simpatije i privlačnosti neće pitati za godine ili razlike u statusu. Sa zadovoljstvom ćete se upustiti u nešto novo, ali pazite da se ne zaletite i pokajete. Budite oprezniji! Živci će vam se brzo istrošiti ako preuzmete previše obaveza.

 

LJUBAV: 25% ZDRAVLJE: 23% , POSAO: 22% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Posao – Bit ćete ambiciozni pa ćete s entuzijazmom poduzeti potrebne korake. Svoje ćete poslovne zadatke ispunjavati u zadanim okvirima, a kolege će cijeniti vašu svestranost i snalažljivost. Ljubav – Osjećaji prema simpatiji postaju sve intenzivniji, a i druga strana želi što više biti u vašem društvu. Bračne odnose i veze obilježit će kvalitetna komunikacija. Opuštat će vas meditacija i boravak u mirnim prostorima.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 3

 

Posao – Napetost i sukobi upozoravaju vas da unesete više reda u poslovni život. Nestrpljivost vas neće nikamo odvesti. Pomno planirajte korake koje želite poduzeti i ne govorite o njima. Ljubav – Stvari se maksimalno razvijaju u vašu korist pa iskoristite prilike koje se otvaraju. Rođeni u prvoj dekadi bit će posebno sretne ruke – vikend im donosi ljubavni sklad. Ne govorite ono iza čega ne stojite ili u što niste uvjereni.

 

LJUBAV: 45% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 47%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Posao – Morat ćete se boriti za svoj poslovni položaj i dokazivati svoje vrijednosti. Moguća su kašnjenja i žurbe. Osjetit ćete na svojoj koži nepravdu i razočarati se u neke ljude. Ljubav – Vrijeme je da nešto dovršite, a stavljanje točke na “i” i poboljšat će dobre ili dokrajčiti loše veze. Vrijeme je da raščistite stvari s bivšom ljubavi. Osjetite li da vas svakodnevni ritam iscrpljuje, usporite i predahnite.

 

LJUBAV: 23% , ZDRAVLJE: 21% , POSAO: 22%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 3

 

Posao – Imat ćete bolji uvid u sadašnje stanje. Mogli biste dobiti vijesti koje dugo čekate. Pregovori i ugovaranje novih poslova teći će po planu. No sa šefovima ćete se svađati! Ljubav – Mnogi će se pomiriti s partnerom i početi ispočetka. Mogla bi vam se dogoditi strastvena ljubavna priča, koja će vam dati snage da okrenete leđa prošlosti. Pazite na zdravlje, previše se iscrpljujete i pod stresom ste.

 

LJUBAV: 44% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 43%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Posao – Izvući ćete se iz teškoća i biti uspješni u pravnim, izdavačkim, obrazovnim i trgovačkim poslovima. Zanimljiva ponuda mogla bi stići iz udaljenog grada. Ljubav – Neobavezna udvaranja sa suprotnim spolom pokazat će koliko ste šarmantni. Prijateljstvo će se polako pretvarati u ljubav pa vas žar strasti neće mimoići. Pazite na želučane tegobe koje često muče vaš znak.

 

LJUBAV: 99% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 3

 

Posao – Rutinski zadaci, dugotrajno sjedenje ili fizički rad jako će vas iscrpljivati. Odnosi sa suradnicima su napeti, a postupci šefova dovodit će vas do granica izdržljivosti. Ljubav – Tjedan provedite što pribranije i mirnije, ne dopuštajući da vas sitnice izbace iz takta. Ljubavnih prilika će biti, ali neće ispunjavati vaša očekivanja. Ne gomilajte obaveze i ne djelujte “na sto strana” – radite samo bitno.

 

LJUBAV: 51% , ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 57%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Posao – Okolnosti će se promijeniti u vašu korist. Dobit ćete veće ovlasti ili primanja koje ste priželjkivali, no od ovog tjedna od vas će se zahtijevati i porast kvalitete rada. Ljubav – Prekrasan Venerin utjecaj istaknut će vaše zavodničko umijeće. Stare ljubavne veze plamte novim žarom, a u novim odnosima dominira strast i privlačnost. Nastojite se nikome nepotrebno zamjerati i izbjegnite svađe.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 87%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 4

 

Posao – Putovanja, trgovina i komunikacija bit će pod odličnim planetarnim utjecajima, kao i poslovi vezani uz kreativni rad. Mogli biste jako dobro zaraditi na honorarnom poslu. Ljubav – Samci će planirati teško ostvarive ljubavne pothvate. Privući će vas osoba koja se neće opterećivati vašim osjećajima pa vas može i povrijediti. No uzvratit ćete joj. Unovčite svoje potencijale i talente – bit ćete uspješni.

 

LJUBAV: 71% , ZDRAVLJE: 74% , POSAO: 75%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Posao – Vaša kreativnost pomoći će vam da napredujete u karijeri, a osobit uspjeh očekuje one koji se bave umjetničkim poslovima. Uživat ćete potporu javnosti i sklopiti korisna poznanstva. Ljubav – Bit ćete zahtjevni i prepuni očekivanja prema voljenom. Nemojte dopustiti da vam se roditelji ili rodbina upleću u brak ili vezu – partner će vam itekako zamjeriti. Ne sumnjajte se sebe – sada vam sve polazi za rukom.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Posao – Mogli biste se osjećati kao da vam predstoji borba za opstanak ili intenzivno sučeljavanje. Poslove za koje ste mislili da nisu prioritetni, morat ćete užurbano dovršavati. Ljubav – Mogli biste upoznati nekog tko će vas čitati kao otvorenu knjigu, točno znajući što vam treba u ljubavi i seksu. Uživajte i ne analizirajte previše. Prepustite se! Očekujte zastoje i zapreke – pronađite u sebi rezerve strpljenja.

 

LJUBAV: 31% , ZDRAVLJE: 36% , POSAO: 37%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Posao – Mnogo ćete komunicirati, primati stranke i javljati se na telefon. Vaša intelektualna i tjelesna snaga zasjenit će rad kolega. Uspješno ćete promovirati svoje ideje i rezultate rada. Ljubav – Ženama je povećana mogućnost trudnoće, a Ribe u dugogodišnjim vezama bit će sve bliže odluci o braku. Pred samcima je mogućnost nove, posebne veze – dobro otvorite oči! Odgovarat će vam kretanje i što više druženja s prijateljima.

 

LJUBAV: 99% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 97%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.