Tjedni horoskop od: 16.srpnja.2018. (Ponedjeljak) do: 22.srpnja.2018. (Nedjelja)

Od: 16.srpnja.2018. (Ponedjeljak) do: 22.srpnja.2018. (Nedjelja)

 


 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Posao – Očekuju vas promjene na financijskom planu. Bit ćete odlučniji pošteno naplatiti sve što ste ulagali u jedan posao. I vaši dužnici bit će spremniji podmiriti dugovanja prema vama. Ljubav – Ljubavni žar raspirivat će se u strastvene svađe, koje će voditi u slatka pomirenja. Moguć je flert na poslu, no novu ljubav možete upoznati i na nekim drugim mjestima i situacijama. Povedite računa o ravnomjernom ritmu odmora i rada.

 

LJUBAV: 98% ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 3

 

Posao – Želite li uspješno izaći na kraj sa zbivanjima, zadržite objektivni pristup. Ne doživljavajte stvari previše osobno, a za puni uspjeh u poslovanju bit će nužni trenuci odmora. Ljubav – Ne obazirite se na razmirice i neslaganja u mišljenjima s partnerom jer one neće biti dubinske prirode. Samce privlači netko komunikativan i vješt na riječima. Utažite svojoj pustolovnosti, ljetujte tamo gdje još niste bili.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 52%

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Posao – Imat ćete uspjeha u svim aktivnostima koji iziskuju kreativnost. Priljev novca bit će veći od uobičajenog, ali ništa vam neće biti darovano – sva dobit bit će rezultat vašega rada. Ljubav – Ljubav kuca na vaša vrata. Snažni osjećaji prema simpatiji podižu vam raspoloženje. Dvosmisleni znakovi koje šaljete jedno drugome govore više od riječi. Otvorite dobro oči, sprema vam se nova ljubav!

 

LJUBAV: 91% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Posao – Sunce u vašem znaku podarit će vam energiju kojom možete borbenije krenuti u nove pothvate. Bit ćete spretne ruke kada treba nešto odraditi, ali i zaraditi. Ljubav – Udvarači će vam se obraćati SMS porukama ili posredstvom zajedničkih poznanika, baš kao i vi onima koji su potaknuli vaše simpatije. Bračni se odnosi stabiliziraju. Iskoristite svoju oštroumnost za rješavanje bilo kakvih problema.

 

LJUBAV: 87% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 92%

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Posao – Verbalne sposobnosti bit će vam istaknute. Snalazit ćete se izvrsno u prodaji i pregovorima. Ekonomičnije raspodijelite prihode kako biste izbjegli posudbe. Ljubav – S partnerom ćete kovati planove o budućnosti, proslaviti zaruke ili roditeljstvo. Slobodni bi se mogli naći u zagrljaju osobe visokog društvenog ugleda. Ne prihvaćajte bez provjere informacije koje dolaze do vas.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 92% , POSAO: 100%

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Posao – Ulazite u napornije razdoblje pa ograničite potrošnju i pouzdajte se u razum više nego u intuiciju. Uspješniji ste u obavljanju rutinskih poslova nego u novima. Ljubav – Bit ćete požrtvovani prema obitelji. Ipak, nedostajat će vam pravog osjećajnog elana, a to će primijetiti i partner koji će se više truditi oko vas. Želite li ostvariti planove u željenom roku, budite borbeni i odlučni.

 

LJUBAV: 57% , ZDRAVLJE: 55% , POSAO: 48%

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 4

 

Posao – Unatoč ograničavajućim okolnostima, spretno ćete se prilagođavati. Vrijeme je odlično za donošenje strateških odluka pa procijenite gdje ćete usmjeriti svoja nastojanja. Ljubav – Pozitivne promjene u vašem ponašanju pridonijet će ostvarenju osjećajnog sklada. Samci, sviđat će vam se značenje riječi koje će vam uputiti privlačna osoba. Budite smireni. Na poslu se nemojte zamjerati nadređenim ljudima.

 

LJUBAV: 61% , ZDRAVLJE: 70% , POSAO: 67%

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Posao – Tjedan nije dobar za upuštanje u nove projekte ili rješavanje starih problematika. Iskrsnut će nešto što će vas vratiti unatrag ili pokvariti planove. Budite oprezni! Ljubav – Romantični trenuci predstoje onima koji su u vezi. Stari će odnosi zablistati novim sjajem, a oni koji su tek našli novu ljubav biti jako zaljubljeni. Družeći se s prijateljima upoznat ćete zanimljivu osobu.

 

LJUBAV: 50% , ZDRAVLJE: 47% , POSAO: 44%

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 4

 

Posao – Poslovne aktivnost zahtijevat će više kretanja i putovanja. Posezat ćete za stručnom literaturom i u hodu stjecati znanje potrebno za obavljanje određene vrste posla. Ljubav – Ma što predložili ili ponudili, partner će ustrajati na svojim tvrdokornim stavovima. Imat ćete različit pristup ljubavi, a njegove odluke će vas razočarati. Krenite put mora, treba vam odmor u punom smislu te riječi.

 

LJUBAV: 70% , ZDRAVLJE: 78% , POSAO: 77%

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 4

 

Posao – Razmišljate li o započinjanju novog projekta, prvo završite onaj na kojemu radite. Budite susretljiviji prema suradnicima i ne širite dalje ono što vam govore u povjerenju. Ljubav – Vraća vam se izgubljeno ljubavno samopouzdanje. Ovi dani razveselit će vas novom simpatijom, a loša osjećajna iskustva brzo ćete zaboraviti. Prepustite se novoj ljubavi otvorena srca i bez zadrške.

 

LJUBAV: 65%, ZDRAVLJE: 66% , POSAO: 62%

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 3

 

Posao – Rukovodit ćete se osjećajima i strastima pa odluke koje ćete donijeti neće biti racionalne. Pazite se nepromišljenih akcija, svađa zbog novca i dugova. Primirite strasti. Ljubav – Bit ćete u dvojbi da li je osoba koja vam se sviđa zainteresirana za vas. Pričekajte još neko vrijeme dok i sami ne budete sigurni. Moguć je flert sa strancem. Ne odgađajte posjet zubaru, a obavite i sistematski pregled.

 

LJUBAV: 57% , ZDRAVLJE: 55% , POSAO: 56%

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 3

 

Posao – Zapisujte podatke i nemojte dopustiti da vas smetu tračevi. Vodit ćete oštriji razgovor sa šefom ili razmišljati o odstupanju s postojećeg položaja, što vam nikako ne savjetujemo. Ljubav – Moguće je obnavljanje prekinute vezu, čak i ako je riječ o razvrgnutom braku. Ne dajte da vam se drugi upleću u život i govore vam što trebate ili ne trebate činiti. Ne svađajte se s partnerom jer ćete pogoršati odnos.

 

LJUBAV: 49% , ZDRAVLJE: 40% , POSAO: 46%

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.