Tjedni horoskop od: 19.ožujka.2018. (Ponedjeljak) do: 25.ožujka.2018. (Nedjelja)

Od: 19.ožujka.2018. (Ponedjeljak) do: 25.ožujka.2018. (Nedjelja)


 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Posao – Zvijezde će se pobrinuti za vaš ugled i napredak na svim poljima. Venera će vam podariti šarm i privlačnost, a Sunce energičnost i odlučnost. Bit ćete jako ambiciozni. Ljubav – Dobro slaganje s partnerom doseći će vrhunac, no nemojte ga opterećivati pretjeranim zahtjevima. Slobodni Ovnovi će u društvima nailaziti na nove ljubavne prilike. Nemojte davati obećanja koja ne mislite ili ne možete ispuniti.

 

LJUBAV: 100% ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Posao – Vaše mane bit će pod povećalom javnosti pa se pripremite na govorkanja iza leđa. Vodite računa o tome s kim poslujete, kome se povjeravate i kako razgovarate. Čuvajte poslovne tajne. Ljubav – Mogli biste sresti ljubav iz prošlosti – pazite da to ne poremeti vašu bračnu stabilnost. Upustite li se u izvanbračni flert, sve vaše tajne mogle biti razotkrivene. Oslobodite se pretjeranog osjećaja odgovornosti.

 

LJUBAV: 37% , ZDRAVLJE: 35% , POSAO: 36%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Posao – Isticat ćete se idejama. Šefovi, suradnici i podređeni cijenit će vaše argumentirano iznošenje činjenica i uvjerljivost na riječima. Bit ćete aktivni, ali i opterećeni poslom. Ljubav – Imate više sluha za partnera pa će on biti nježniji prema vama. Slobodnima se smiješi poznanstvo koje može biti povezano putovanjem ili promjenom mjesta boravka. Pojačanim društvenim životom obnovite zalihe psihičke energije

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 88% , POSAO: 87%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Posao – Nepromišljenim potezima mogli biste poljuljati svoj ugled. Lako ćete sami sebi stvarati neprijatelje. Budite popustljiviji i nemojte se nepotrebno zamjerati ljudima. Ljubav – Iznenadit će vas privlačnost koju ćete osjetiti prema osobi s kojom se ne možete zamisliti u vezi. Daljnji razvoj zbivanja ovisit će o stjecaju okolnosti. Razloge za zadovoljstvo i sreću ne tražite u okolini nego u sebi.

 

LJUBAV: 46% , ZDRAVLJE: 47% , POSAO: 50%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Posao – Poslovi koji sežu izvan granica, komunikacija putem interneta te kontakti s inozemstvom bit će pod zaštitom zvijezda. Vašu dinamiku i energiju malo tko će moći pratiti. Ljubav – Samce bi mogao zavesti privlačna osoba kojoj ćete se i vi svidjeti. Onima u braku sljeduju dani u kojima će jačati razumijevanje i osjećajno prožimanje. Brige i probleme koje imate, podijelite s bliskim osobama.

 

LJUBAV: 99% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Posao – Mogli biste dignuti zajam i dobivenim iznosom podmiriti dugovanja. Očekuju vas zapreke u radu s partnerima, sklapanju ugovora ili odvijanju sudskih parnica. Ljubav – Bit ćete skloni povlačenju i skrivati svoje osjećaje. To može uvrijediti partnera ili ga navesti na krive zaključke. Nemojte u sebi držati ono što vas muči. U ljubavi ne sputavajte svoju strastvenu prirodu i temperament.

 

LJUBAV: 51% , ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 52%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Posao – Lako ćete pamtiti sadržaje koji vas zanimaju. Problem bi mogao nastati onda kad se suočite s rokovima ili poslovima koji iziskuju organiziran i discipliniran pristup. Ljubav – Otvoreno ćete govoriti sve što mislite, ne vodeći računa o partnerovim osjećajima. Kontrolirajte poriv da pred drugima razgovarate o privatnim stvarima. Ne sumnjajte u svoje sposobnosti, ohrabrite sami sebe i idite naprijed.

 

LJUBAV: 29% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 28%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 4

 

Posao – Bit ćete poduzetniji i uspješno rješavati zaostale poslove. Osobito dobro odvijat će se poslovi s nekretninama i sudovima. Put u inozemstvo mogao bi donijeti povoljne promjene. Ljubav – Planeti će poticati verbalne nesuglasice i razlike u životnim stavovima. No kako ljubavi i strasti neće nedostajati, sve ćete rješavati poljupcima i nježnostima. Pravi je trenutak za upisivanje tečaja i traženje novog posla.

 

LJUBAV: 65% , ZDRAVLJE: 66% , POSAO: 62%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Posao – Neće vam nedostajati inspiracije. Planovi će imati više šanse za financijski uspjeh pa se dodatno angažirajte. Filmsko, glazbeno i pismeno stvaralaštvo donijet će odlične rezultate. Ljubav – Mogli biste se zaljubiti, doživjeti flert od kojeg će vam klecati koljena te živjeti burno, osobito noću. U brakovima će doći do dugo željenog osvježenja. Za vikend izbjegnite društvo osobe koja vam kvari raspoloženje.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Posao – Osjećat ćete neprijateljstvo pojedinaca, no nemojte dopustiti da vas to obeshrabri. Iako ste u napetom i stresnom razdoblju, Mars u vašem znaku čini vas pravim borcem. Ljubav – Bit ćete zahtjevni i nagrizat će vas ljubomora. Problemi će uglavnom biti plod vaše bujne mašte. Stoga nastojite što manje secirati situacije kroz koje prolazite. Strpite se, ne postoje brza i savršena rješenja za probleme.

 

LJUBAV: 39%, ZDRAVLJE: 36% , POSAO: 37%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Posao – U razdoblju ste visoke produktivnosti pa vam se preporučuje rad čak i ako niste obavezni. Vaša savjesnost bit će nadograđena originalnim razmišljanjem, koja će nadahnuti kolege. Ljubav – Ako ste u potrazi za srodnom dušom, mogli biste se zaljubiti preko noći. Bit će posrijedi nešto fatalno, što bi vam moglo pomutiti razum i uskovitlati osjećaje. Ne potičite događaje koji vas dodatno mogu uznemiriti ili opteretiti.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 88%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Posao – Potpora koju ćete dobiti od važne osobe bit će značajna u raspletanju poslovnih nesporazuma. Omogućit će vam da brzo prelazite preko problema i osjetite zadovoljstvo postignutim. Ljubav – Slobodnima će novo poznanstvo dati “krila”. Ako ste u dugoj vezi, razmatrat ćete da li ostati u njoj ili sreću potražiti s nekim drugim. Ne brzajte s odlukama. Oslonite se na intuiciju kod rješavanja problema, no poslušajte i razum.

 

LJUBAV: 78% , ZDRAVLJE: 80% , POSAO: 76%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.