Tjedni horoskop od: 21.svibnja.2018. (Ponedjeljak) do: 27.svibnja.2018. (Nedjelja)

Od: 21.svibnja.2018. (Ponedjeljak) do: 27.svibnja.2018. (Nedjelja)


 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Posao – Mogli biste zaraditi pisanjem, prevođenjem, pružanjem instrukcija i sličnim intelektualnim radom. Sve čega se primite ići će vam bez zastoja. Planovi vam se ostvaruju. Ljubav Partnerovo ponašanje postaje teško i nepredvidivo. Od vas se očekuje da priskočite u pomoć i shvatite njegove motive. Za početak, barem otvoreno razgovarajte. Pritom budite iskreni! Štedite energiju i odredite svoje ciljeve i kriterije.

 

LJUBAV: 89% ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 95%

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Posao – Nećete imati vremena za odmor i opuštanje. Radit ćete više nego inače, ali Merkur u vašem znaku jamstvo je da ćete sve završiti na vrijeme. Bit ćete odlične koncentracije. Ljubav – Očekujte značajne pomake u ljubavnom životu koje će omogućiti ostvarenje intimnih planova. Uživajte u vrtlogu strasti! Ne razmišljajte o osjećajima – prepustite im se. Pravi je trenutak za rekreaciju, masažu, posjet frizeru.

 

LJUBAV: 97% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100%

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Posao – Mogući su neplanirani troškovi, neoprezna ulaganja ili nagla pojava manjkova. Ophođenje sa suradnicima ili podređenima zahtijevat će pojačanu pozornost – netko vam radi iza leđa! Ljubav – Snažni osjećaji prema nekome podižu vam raspoloženje pa vaš život dobiva novi smisao. Potrudite li se, uspješno ćete izgladiti problematični odnos s partnerom. U povoljnom ste razdoblju za stvaralački rad, učenje, putovanja.

 

LJUBAV: 85% , ZDRAVLJE: 87% , POSAO: 92%

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 4

 

Posao – Odlične ste koncentracije. Prave riječi će vam brže padati na um i bolje ćete čitati tuđe postupke. Naći ćete zajednički jezik sa suradnikom o kojem niste imali dobro mišljenje. Ljubav – Venera je u vašem znaku pa ste romantični i zaljubljivi. Veze i brakovi će procvjetati u zanosu osjećaja, a pred slobodnima je na pomolu nova veza. Izbjegavajte bučna mjesta s puno ljudi. Najviše vam treba svog mira.

 

LJUBAV: 69% , ZDRAVLJE: 65% , POSAO: 61%

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Posao – Radna će vam učinkovitost biti smanjena. Zamarat će vas besmisleni razgovori. Ne gubite vrijeme i energiju na one koji to ne zavređuju. Nečime ćete izazvat ćete šefovo negodovanje. Ljubav – Susreti sa starim znancima i življi društveni život stvorit će priliku za flert. Nagovještaj pustolovine ipak nije dovoljan za ozbiljnu vezu – strpite se. Obnovite društveni život, prisjetite se staroga društva i izlazaka.

 

LJUBAV: 33% , ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 31%

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Posao – Napredovat ćete i iskazati sposobnosti pa će se drugi oslanjati na vas. Dominirat ćete u radnoj sredini i u svemu raspolagati uvjerljivim argumentima. Ljubav – Vaša je veza stabilna, ma koliko vas poslovne obaveze odvlačile od partnera. Slobodni, budite viđeni, pokažite svima da zračite šarmom i ljubavnom energijom. Priuštite si u što većoj mjeri izlaske, zabavu i provode.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 94% , POSAO: 100%

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 4

 

Posao – Planetarni utjecaji naoružat će vas inventivnošću i strpljivošću. Ulažite u znanje, računalnu opremu i sve ono čime možete radni proces učiniti boljim. Ljubav – Dobra komunikacija pomoći će da ojačate ljubavne spone. Rujanske Vage prolazit će kroz krizu i donijeti odluke kojima će mijenjati svoj način života. Naučite se opuštati jer će to koristiti vašem zdravlju.

 

LJUBAV: 59% , ZDRAVLJE: 70% , POSAO: 68%

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Posao – Bit ćete skloni raspravama, a na trenutke vrlo tvrdoglavi. Odnosi s autoritetima bit će osjetljiva tema. Ne istjerujte pravdu na čistac jer ćete povući lavinu optužaba. Ljubav – Koliko god da ste u kriznom razdoblju, u ljubavi vas ipak prate sretne okolnosti. Mogli biste se zaljubiti i iza sebe ostaviti dane tuge i samoće. Izbjegavajte radnje koje bi nekoga mogle povrijediti.

 

LJUBAV: 50% , ZDRAVLJE: 43% , POSAO: 39%

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 3

 

Posao – Opterećeni ste natrpanim rasporedom, dolazit ćete u napast da dignete ruke od svega. Teško ćete se nositi sa stresom, a ako budete i pesimistični još ćete više pogoršati situaciju. Ljubav – Razlike u vašim temperamentima izbit će u punoj snazi. Partnera ćete staviti pred gotov čin, dajući mu do znanja da se mora promijeniti i prihvatiti odgovornosti. Budite prijateljski nastrojeni i pokušajte shvatiti tuđe osjećaje.

 

LJUBAV: 42% , ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 49%

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Posao – Svi su preduvjeti za povoljan rasplet poslovne situacije, no bez vašeg sudjelovanja teško da će se išta pokrenuti. Uspjeh je moguć na planu financija i to u dugoročnijem smislu. Ljubav – Zrelo ćete sagledati prirodu svog odnosa i poželjeti nešto promijeniti. Razmišljat ćete o suživotu, kupnji stana i općenito o obavezama koje traži ozbiljna veza. Slobodno unesite duh pustolovine u sve životne relacije.

 

LJUBAV: 81%, ZDRAVLJE: 87% , POSAO: 90%

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 4

 

Posao – Tjedan je pogodan za putovanja, polaganje ispita i sve oblike komunikacije. Intuicija i komunikacijske vještine bit će istaknute, no nepovoljni Merkur upozorava na brzopletost! LjubavPlijenit ćete pozornost suprotnog spola, što će vam omogućiti sklapanje novih kontakata. Uživat ćete u dugim razgovorima i razmjeni SMS poruka sa zanimljivom osobom. Zastanite i razmislite u kojem se smjeru želite kretati.

 

LJUBAV: 73% , ZDRAVLJE: 70% , POSAO: 77%

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Posao – Nitko vam neće moći osporiti da ste predan i vrijedan radnik. Na sebe ćete preuzeti više zadataka nego što stvarno možete završiti, no to vas neće obeshrabriti. Bit ćete uporni. Ljubav – Prekrasan Venerin utjecaj donosi vam uzbuđenja u život, a samcima priliku da se zaljube. Ako ste u vezi, mogli biste planirati brak. Ženama je moguća trudnoća. Uložite malo dodatnog napora da prijateljski odnos vratite na staro.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.