Tjedni horoskop od: 22.siječnja.2018. (Ponedjeljak) do: 28.siječnja.2018. (Nedjelja)

Od: 22.siječnja.2018. (Ponedjeljak) do: 28.siječnja.2018. (Nedjelja)


 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Posao – Opušteno ćete rješavati problematične situacije. Moguća je suradnja koja će donijeti financijsku dobit. Izvrsno ćete pregovarati, ugovarati dobre poslove i biti učinkoviti. Ljubav – Ulazite u odlično ljubavno razdoblje pa vam osjećaji od simpatije mogu biti uzvraćeni. Pripremite iznenađenje za partnera, možda u vidu večere u restoranu. Slušanjem glazbe i meditacijom postići ćete unutarnju ravnotežu.

 

LJUBAV: 99% ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Posao – Raspravljat ćete i u mišljenjima se razilaziti s kolegama. Budite popustljiviji. Ne gubite vrijeme na iznalaženje novih načina rješavanja problema dok niste riješili stare. Ljubav – Mnogi vam se ljudi previše upliću u život, daju savjete i usmjeravaju vas. Nemojte dopustiti da to uzme maha. Neke stvari neka ostanu samo između vas i voljenog. Dekoncentrirani ste pa izbjegavajte veće aktivnosti i dogovore.

 

LJUBAV: 35% , ZDRAVLJE: 33% , POSAO: 32%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Posao – Poslovi koje sad započnete uživaju planetarnu potporu. Najbolje rezultate ostvarit ćete u aktivnostima koje iziskuju brzinu, energično djelovanje te pokretanje novih projekata. Ljubav – Ljubavna zbivanja bit će romantična i produktivna. Razmišljat ćete o potomstvu i zajedničkom životu, ili o putovanju simpatiji koja živi u drugom gradu ili državi. Nagomilane obaveze ne podnose čekanje, pokrenite se !

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Posao – Bit ćete u žurbi ili ići na kraća putovanja. Rukovoditelje čeka niz poslovnih dogovora i sastanaka, a češće ćete kontaktirati i sa sudovima, pravnicima ili poreznicima. Ljubav – Samci se mogu zbližiti s osobom čiji ih životni nazori motiviraju i pokreću, dok će veze i brakove osvježiti sretni događaji. Roditelji vam se upleću u odluke! Klonite se prometnih gužvi, riskantnih situacija i živčanih ljudi.

 

LJUBAV: 54% , ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 53%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Posao – Bit ćete dekoncentrirani. Vodite računa o sitnim pojedinostima jer će drugi spremno dočekati vašu pogrešku i razglasiti je onima za koje biste najmanje htjeli da doznaju. Ljubav – Trenutke ispunjenja pronalazit ćete u malim flertovima. Neka vas ne iznenadi dogodi li se da vas netko snažno privuče. U brakovima su moguće svađe. Okrenite se budućnosti, ne dajte da vas itko ili išta pokoleba.

 

LJUBAV: 35% , ZDRAVLJE: 36% , POSAO: 37%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 4

 

Posao – Smanjite obim poslova ili nekako drukčije organizirajte radno vrijeme. Strpljenje će vam biti ograničeno, no uložite napor i ne povlačite ishitrene poteze. Ljubav – Moguća je simpatija na poslu. Ma koliko smatrali da ste jači od okolnosti, bit ćete osjetljivi na ogovaranja kolega te se zateći u nezgodnoj situaciji. Primite se posla, sve vam ide za rukom!

 

LJUBAV: 69% , ZDRAVLJE: 66% , POSAO: 67%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Posao – Iako će tjedan biti prenatrpan obavezama, većinu poslova rješavat ćete bez problema. Snalažljivošću i okretnošću postići ćete željeno, a i šefovi su na vašoj strani. Ljubav – Naklonjena Venera osigurava priliku za sretnu ljubav ili poboljšanje veze. Vaše želje će ubrzo postati stvarnost, a ovo razdoblje dati osjećaj zadovoljstva. Imat ćete sreće u osvajanju, morate jedino krenuti u akciju.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Posao – U procjeni okolnosti, ali i vlastitih mogućnosti nedostajat će vam objektivnosti. Odradit ćete poslove i dogovore samo zato što morate, a ne zato da biste napredovali. Ljubav – Razumijevanje s partnerom je otežano. Nemojte postavljati niti prihvaćati ultimatume. No s ovim tjednom počinjete rješavati komplicirane osjećajne situacije. Raspravite se s pojedincima s kojima imate neriješene odnose.

 

LJUBAV: 42% , ZDRAVLJE: 49% , POSAO: 47%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Posao – Ne slušajte one koje vas žele sputati. Uvjerljivi i argumentirani nastup osigurava vam uspjeh u poslovnom okruženju. Bit ćete zamijećeni, kolege će hvaliti vaše sposobnosti. Ljubav – Intenzivan društveni život bit će pokazateljem vaše omiljenosti u krugu poznanika. Izvjesne su ljubavne promjene nabolje. Teško ćete odoljeti nečijem šarmu. Tjedan je dobar za putovanja, no vozači bi trebali biti oprezniji!

 

LJUBAV: 85% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 80%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Posao – Vanjska trgovina i pravni poslovi omogućuju vam napredak. Intelektualni rad i upijanje novog znanja omogućit će vam uvaženije društvene i poslovne položaje. Bolje i zarađujete. Ljubav – Privući će vas financijski dobro potkovana osoba koja će vas izvoditi na lijepa mjesta. Onima u braku ovi će dani biti nezaboravni – partner priprema iznenađenje! Ne propuštajte pozive za izlaske, odlično ćete se zabaviti.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 97%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Posao – Intenzivnije ćete se uključiti u zbivanja, više izlaziti i razgovarati s ljudima. Aktivnosti u koje ste uložili znanje, vrijeme i energiju rezultirat će odličnim rezultatima. Ljubav – Ako ste u vezi, prepucavanjima i svađama oko sitnica konačno će doći kraj. Past će slatke riječi pomirenja. Slobodni, bez straha priđite onome tko vam se sviđa. Ovo je vaše pravo vrijeme, osvajate poslovne vrhunce!

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 88%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 3

 

Posao – Psihički umor bit će prouzročen naporima koje ulažete u posao. Ako i ne ostvarite odmah ono za čime težite, ostavit ćete dobar dojam koji će vam itekako koristiti u kasnijoj fazi. Ljubav – Partner će biti nedostupan i odsutan u mislima, a vas odnos prolazno zahladnjeti. Samci će se zagledati u teško osvojivu osobu koja će im stalno izmicati. Ne dopustite da vas negativne misli odvuku u stanja zabrinutosti.

 

LJUBAV: 51% , ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 57%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.