Tjedni horoskop od: 25.prosinca.2017. (Ponedjeljak) do: 31.prosinca.2017. (Nedjelja)

Od: 25.prosinca.2017. (Ponedjeljak) do: 31.prosinca.2017. (Nedjelja)


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

Posao – Pripazite, jer ste u intenzivnom tjednu koji vas energetski neće štedjeti. Možda su očekivanja šefova prevelika pa ćete morati raditi i poslove za koje niste zaduženi. Ljubav – Strastveni ste i vrlo erotični pa će takve biti i veze u koje ćete ovih dana ulaziti. No moglo bi biti i prekida zbog ljubomore, no takve će situacije srećom ipak biti prolazne. U stresnom ste razdoblju, vodite više računa o svom zdravlju!

 

LJUBAV: 48% ZDRAVLJE: 49% , POSAO: 46% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Posao – Vaši se planovi ostvaruju, a dodatni razlog za zadovoljstvo bit će poslovi uspješno privedeni kraju. Mnogi će biti zadivljeni vašom vizijom poslovanja i originalnim idejama. Ljubav – Ovih dana mogla bi vam se dogoditi posebna ljubavna priča. Imate li vezu na daljinu, nije isključeno da će partner doputovati k vama kako biste za Božić bili zajedno. Družite se, putujte, zaboravite na sve obaveze i brige.

 

LJUBAV: 94% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 3

 

Posao – Nemojte dopustiti da vas previše subjektivna ocjena stanja udalji od rješenja. Ne ulazite u nove poslove, a stare privedite kraju. Izbjegnite stresne situacije, smanjite zaduženja. Ljubav – Bit ćete u centru pozornosti, a mlađi će biti pozivani na zabave i tulume te tamo nekog i upoznati. Tjedan je odličan za putovanja, što će zbližiti udaljene bračne parove. Zajedno s obitelji posjetite neka od zimovališta i uživajte.

 

LJUBAV: 55% , ZDRAVLJE: 59% , POSAO: 56%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Posao – Čak i u blagdanskom ozračju vi brinete o poslu i suradnicima. Ovo bi trebali biti dani opuštanja i obiteljskog sklada, stoga nastojte poslove što prije privesti svom kraju. Ljubav – Mogli biste se na poslovnoj veselici zbližiti s kolegom/icom pa nije isključen flert. Ako ste u braku, nastojte se što manje svađati i iskoristiti praznike za pomirenje. Organizirajte se na vrijeme kako biste blagdane dočekali u miru.

 

LJUBAV: 36% , ZDRAVLJE: 38% , POSAO: 35%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 3

 

Posao – Šefovi će vas opteretiti poslovima, znajući da ćete ih vi najbolje obaviti. No to će vas stajati stresa i jakog umora. Stoga se barem za blagdane pošteno odmorite. Ljubav – Razveselite voljenog prigodnim darom, dajte mu do znanja da vam je stalo do njega. Ako ste muškarac ovog znaka, pomognite partnerici u kućnim poslovima. Umor nemojte liječiti pasivnim, nego aktivnim odmorom.

 

LJUBAV: 46% , ZDRAVLJE: 49% , POSAO: 45%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Posao – Ako vam okolnosti omoguće djelovanje na način koji vama najbolje odgovara, polučit ćete odlične rezultate. Obilje maštovitih ideja pridonijet će vašem ugledu. Ljubav – Potpora planeta u Jarcu uvodi vas u romantično razdoblje. Upoznate li koga, zadivit će vas sličnost vaših razmišljanja. Brzo ćete se zaljubiti. Usmjerite se na ljubavna zbivanja jer vas na tom planu očekuje sreća.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 4

 

Posao – Bit ćete preopterećeni brojnim i nagomilanim obavezama. Mogli biste kasniti s isporukom zadanih rokova. Nastojte se opustiti jer ćete u grču biti skloniji pogreškama. Ljubav – U svojim biste zavodničkim pothvatima mogli imati uspjeha. Na božićnom domjenku moguće je poznanstvo. Vezani će planirati zajednički život. Ne svađajte se s ukućanima, ne kvarite im blagdanski ugođaj.

 

LJUBAV: 62% , ZDRAVLJE: 69% , POSAO: 67%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 4

 

Posao – Neće vam nedostajati borbenosti i entuzijazma. Gdje netko drugi zakaže, vi ćete uskočiti na njegovo mjesto i pomoći. No poslovat ćete u kaosu, organizirajte se. Ljubav – Ono što se do jučer doimalo bezizlazno, sada će doživjeti preokret. Na zabavi ili proslavi veliki su izgledi da steknete simpatije privlačnog sugovornika. Ako ste negdje na skijanju, pazite se ozljeda!

 

LJUBAV: 77% , ZDRAVLJE: 76% , POSAO: 60%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Posao – Mogli biste dobiti neki božićnicu, nagradu, dar ili priznanje. Na radnom mjestu bit ćete nezamjenjivi pa će se većina kolega, ali i šefova, oslanjati upravo na vas. Ljubav – Partner bi vas mogao iznenaditi darom o kakvom niste mogli ni sanjati. Samci, vrijeme je da krenete u akciju i malo otvorenije iskažete osjećaje simpatiji. U darivanju ćete biti široke ruke, no nemojte pretjerati.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 90%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Posao – Preuzmite zadatke koji traže kretanje i komunikaciju u čemu ćete zasjati u najboljem izdanju. Isticat ćete se učinkovitošću i snalažljivošću u svim zapetljanim situacijama. Ljubav – Mobitel će vam biti zatrpan čestitkama, a među njima i od nekog koga priželjkujete. Moguć je spoj s osobom koja vam se već dulje vrijeme sviđa. Prisjetite se onih koje niste dugo vidjeli ni čuli – posjetite ih!

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 3

 

Posao – Vladavina Jarca stvara vam probleme u komunikaciji s radnom okolinom i nadređenima. No imate dovoljno energije i entuzijazma da sa svakim izazovom izađete na kraj. Ljubav – Uspješni ste u rješavanju svakodnevnih teškoća. Imate li priliku za zajedničko putovanje s partnerom – prihvatite, jer će unijeti dah svježine i romantike. Blagdane dočekajte u odabranom društvu koje vas neće umarati.

 

LJUBAV: 52% , ZDRAVLJE: 59% , POSAO: 57%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Posao – Živjet ćete intenzivnije nego inače i biti uspješni u poslu kojeg obavljate. Kolege, ali i šefovi će se oslanjati na vas. Nakon blagdana krećete punom parom u nove radne pobjede. Ljubav – Ovi dani bit će prava prilika da se zbližite s obitelji i uspostavite prisnije odnose. Neki će se sa sjetom prisjećati bivše ljubavi, no mogli biste je obnoviti. Organizirajte se, ne ostavljajte kupnju darova za posljednji trenutak.

 

LJUBAV: 88% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 81%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.