Tjedni horoskop od: 28.svibnja.2018. (Ponedjeljak) do: 03.lipnja.2018. (Nedjelja)

Od: 28.svibnja.2018. (Ponedjeljak) do: 03.lipnja.2018. (Nedjelja)


 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

Posao – Moći ćete se pohvaliti iznimnom intuicijom i darom govora. Bit ćete nenadmašni u timskom radu. No na putu uspjeha, može vas priječiti samo vaša brzopletost i naglost. Ljubav – Aktivan društveni život ublažit će bračnu monotoniju. Samci bi nekog mogli upoznati preko interneta. Odmah ćete osjetiti bliskost i dijeliti srodne interese pa ćete se brzo i susresti. Ulazite u razdoblje povoljno za rad na vlastitom obrazovanju.

 

LJUBAV: 100% ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

Posao – Koncentracija će vam biti slaba, a i bit ćete skloni raditi pogreške zbog kojih ćete neke radne procese iznova obavljati. Ne svađajte se s kolegama, budite mudri i disciplinirani. Ljubav – Zaljubljivi ste i u romantičnom raspoloženju. Iskazivat ćete šarm, rješavati donedavne bračne trzavice, ali teško će ići. Partner neće pratiti vaše želje i htijenja. Preuzimanje inicijative vodi vas prema ljubavnoj sreći.

 

LJUBAV: 38% , ZDRAVLJE: 31% , POSAO: 33%

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

Posao – Učvrstit ćete i proširiti mrežu poslovnih kontakata. Čak i ako je riječ o krupnijim zalogajima, svi su izgledi da ćete ostvariti zacrtano. Poboljšat će vam se mjesečna primanja. Ljubav – Ljubavni vam je život odličan – pronalazite sklad s partnerom. Slobodni Blizanci su spremni na nova iskustva, budući da im mnogo prilika stoji na raspolaganju. Iskoristite korisne kontakte koje ste u prošlosti uspostavili.

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 88% , POSAO: 83%

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 4

 

Posao – Povećan rad i odricanja daju vam dobre rezultate. Zarade će vam se bitno popraviti, a pored svog stalnog posla mogli biste obavljati i kakvu honorarnu djelatnost. Ljubav – Lako ćete sklapati nova poznanstva. No bit ćete nestrpljivi i nesmotreni. Vodite više računa što govorite partneru. Kratki spojevi u komunikaciji su izvjesni. U razdoblju ste kad je najbolje držati se uhodanih staza.

 

LJUBAV: 76% , ZDRAVLJE: 70% , POSAO: 74%

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

Posao – Odlikovat će vas verbalne vještine, a nekoga ćete oduševiti poznavanjem određenog područja. Izvrsno ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju komunikativnost i pronicljivost. Ljubav – Riješit ćete teškoće u vezi i braku. Zagrljajima i poljupcima pronaći ćete put do partnerova srca. Razgovor koji će uslijediti dat će vam novu nadu. Uzmite stvari u svoje ruke i ostvarite ciljeve. Pokažite ustrajnost!

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 91% , POSAO: 100%

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

Posao – Moguće su spletke i ogovaranja na vaš račun. Ne nasjedajte na provokacije i ne upuštajte se u nepotrebne rasprave. Potreban vam je odmak od svega. Iscrpljeni ste. Ljubav – Vrtite se u krug s osobom koja je ili zauzeta ili iz nekog drugog razloga ne može biti s vama. Brakom vezane Djevice će spoznati probleme u odnosu i riješiti ih. Društvena i sportska aktivnost liječit će loša raspoloženja.

 

LJUBAV: 46% , ZDRAVLJE: 43% , POSAO: 40%

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

Posao – Puni ste entuzijazma, čime ćete vratiti dobar imidž. Postat ćete cjenjeniji. Odlično su vam aspektirana putovanja, obrazovanja i kontakti s ljudima iz drugih sredina. Ljubav – Brakovi će dobiti na kvaliteti, a svemu će ponajviše pridonijeti prilike koje će vam se događati, a koje ćete vi poželjeti podijeliti s voljenom osobom. Dani su povoljni za putovanja, učenje i širenje duhovnih horizonata.

 

LJUBAV: 97% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 98%

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

Posao – Tjedan je idealan za predan rad i strpljivo čekanje prave prilike za akciju. Iscrpljivat će vas rutinski, uobičajeni zadaci, a odnosi s kolegama biti naporni. Držite se po strani! Ljubav – Pripremite se na situacije koje će poljuljati stabilnost u vezama. Postat ćete sumnjičavi prema partneru, iako ljubav nije upitna. Ne sputavajte partnera. Okružite se i družite s onima s kojima vam je uvijek ugodno.

 

LJUBAV: 32% , ZDRAVLJE: 31% , POSAO: 39%

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

Posao – Otvoreno prezentirajte svoje kvalitete, borite se za ono u što vjerujete, ma koliko to odstupalo od mišljenja većine. Ubrzat će se realizacija planova pa će sve krenuti kako treba. Ljubav – Prepustit ćete se osjećajima, pretočiti ih u riječi i na taj način otkriti ljubav osobi koja vam se sviđa. Vašu vezu preplavit će strast, ali i ljubomora. Sve vam polazi za rukom, sad realizirajte planove.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 3

 

Posao – Održite koncentraciju u ključnim trenucima i vodite računa o tome što govorite. Porast obaveza negativno će se odraziti na radnu učinkovitost. Neki bi mogli dobiti sezonski posao. Ljubav – Bit ćete u iskušenju da se prepustite flertu na poslu. Ako imate stalnog partnera, možete ga zbog prijevare povrijediti i izgubiti. U sve što radite, uključite razum. Ne donosite prenagljene zaključke o drugim ljudima.

 

LJUBAV: 49%, ZDRAVLJE: 52% , POSAO: 56%

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Posao – Vaš će se rad naći pod povećalom okoline. Raspolagat ćete s mnogo energije, ali će ona biti sputana i nećete je uvijek znati pravilno usmjeriti. Češće ćete ići na putovanja. Ljubav – Nemojte pokvariti dobre izglede za novi ljubavni početak neozbiljnim nastupom ili pretjeranim isticanjem svojih sposobnosti. Budite opušteni, jednostavni i romantični. Svaki dan odvojite sat vremena samo za sebe i svoje hobije.

 

LJUBAV: 27% , ZDRAVLJE: 21% , POSAO: 28%

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Posao – Radni entuzijazam znatno će porasti pa neće biti posla ili problema kojeg nećete uspješno savladati. Rezultati će doseći zavidnu razinu, a nekima je moguće i promaknuće. Ljubav – Prepustite se plimi osjećaja. Slobodni, prihvatite pozive za izlazak – planeti će istaknuti vašu privlačnost i odvesti u zagrljaj osobe koja vam se sviđa. Nemojte se suprotstavljati osobi čiji je utjecaj na vas priličan.

 

LJUBAV: 65% , ZDRAVLJE: 60% , POSAO: 64%

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.