Dnevni horoskop za 17.svibnja.2018.

Na današnji su dan rođeni slikar Sandro Botticelli, boksač Sugar Ray Leonard i glazbenica Enya.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

I mala kriza je ipak kriza. Očekujte jednu takvu danas. S obzirom da niste tip koji ostavlja otvorena pitanja, neke stvari jednostavno nećete moći više odlagati. Razmislite dijelite li sve obveze s partnerom, pogotovo kad je u pitanju vaš odnos. Prava pitanja donijet će i prave odgovore.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Nešto se mora promijeniti. Znat ćete to čim ujutro otvorite oči. Već sam pogled na zrcalo dat će vam neke ideje. Možda biste trebali na dijetu, pojačati vježbanje ili donijeti odluku o prestanku pušenja. Kupite si neku novu odjeću i napravite novu frizuru. Učinite sve kako biste popravili svoj fizički izgled.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Jedina dobra stvar emocionalnog vrtuljka je da se nikad ne osjećate isto. Jedan tren ste gore, drugi dolje. Vjerojatno danas ni sami ne znate što biste sa sobom. Provedite neko vrijeme izvan svog uobičajenog okruženja jer ćete u protivnom izluditi ljude oko sebe, prošetajte, vozite se tramvajem, lutajte muzejom… bilo što.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Provjerite dvaput budilicu kako biste se sigurno probudili ujutro. Duboko ste u svojim mislima i snovima pa vam se nikako neće dati izvući iz tog svijeta. Određene opsesivne misli o prošlosti će opet izaći na površinu pa bi bilo najbolje pojačati budilicu da vam odmah prekine taj tijek misli koji bi vas mogao potpuno izluditi.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Danas je nešto u zraku što vas vuče promjenama ili obnovi. Vrijeme je promjene odjeće u ormaru ili možda vašeg doma. Ako imate problema s financijama shvatit ćete koliko se jeftino, a ukusno može preurediti s onim što već imate. Tko zna, možda vam na taj način bude i puno zabavnije!

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Dobre vijesti su da može biti samo još bolje. Danas biste ipak mogli naići na nekoliko iskušenja. Ako ste roditelj, djeca će vas nešto tražiti svakih 5 minuta. Na poslu ćete osjećati više pritiska nego inače. Danas ne znate za kompromise. Ako nešto želite od partnera strpite se jer dolaze mirniji dani.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Danas je dan u kojem ćete razmišljati o društvenim događanjima koje uzimate zdravo za gotovo. Poput mnogih drugih neke stvari ste prihvatili rano i sada ih se držite. Posebnu pažnju dajte prioritetima koje ćete možda morati promijeniti. Nakon godina u kojima su vam drugi nabijali kako morate obaviti neke poslove, sigurno će vam biti olakšanje nešto konačno i obaviti.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Danas je odličan dan za obnovu garderobe. Otkrit ćete kako vam je uobičajeni stil ili prekonvencionalan ili previše u trendu, što vama ne odgovara. Tijekom kupovine nemojte razmišljati što će drugi reći o vašem izboru nego kupite ono što se vama sviđa, kako ne biste kasnije požalili svoju odluku.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Tema dana je znanje i učenje. Jeste li se dovoljno posvetili području koje vas zanima? Sramite se svog školskog obrazovanja? Ako su vam na umu ovakve misli, sjetite se kako vaša kreativnost nema veze s diplomom koju imate pa ćete se mirne duše vratiti poslu kojeg radite jako dobro i ovako.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Trenutno ste u razdoblju u kojem žanjete plodove koje ste posijali. Pitanje je samo bilo koliko ste svjesni određenih stvari koje vam donose ovaj uspjeh. Nemojte tražiti potvrdu. Budite učinkoviti i dobit ćete sve što želite, to je jedan jedini recept i savjet koji vam treba, sve ostalo ionako znate i sami.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Osjećate se ugurani u uloge koje vam je društvo dodijelilo. Dok se borite pronaći svoju definiciju ljudskosti, ljudi oko vas vas kritiziraju zbog vašeg otvorenog načina gledanja. Ako su vaše ideje preradikalne onda su njihove prekonvencionalne. Nemojte ih osuđivati zbog toga. Na svijetu ima mjesta za obje strane medalje.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Današnji aspekti govore kako biste trebali dobro pogledati na stanje vlastitog ega. Da li ste preponosni ili preskromni? Budiste kažu kako put duhovne smirenosti leži u zdravom egu koji je u pravilnoj ravnoteži sa vlastitom suprotnošću. Poradite malo na tome, vaš ego sigurno se osjeća prilično zanemareno.

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.