Tjedni horoskop od: 11.lipnja.2018. (Ponedjeljak) do: 17.lipnja.2018. (Nedjelja)

Od: 11.lipnja.2018. (Ponedjeljak) do: 17.lipnja.2018. (Nedjelja)


 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 4

Posao – Često ćete biti u situacijama koje će vas ojačati, zbližiti s nekim ljudima ili približiti cilju. Dokazat ćete da možete uspjeti unatoč otežanim i nepovoljnim okolnostima. Ljubav – Šarmantni ste pa su rijetki imuni na vašu kombinaciju erotičnosti. Očekuje vas značajna osjećajna prekretnica – stara ljubav kuca na vaša vrata! Samci će se zaljubiti. U ljubavi vam je krenulo pa sad osvojite simpatiju!

 

LJUBAV: 76% ZDRAVLJE: 73% , POSAO: 71%

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 4

 

Posao – Krčit ćete put prema uspjehu, a najviše energije imate ćete u drugom dijelu tjedna. Smiješi vam se povišica ili ćete uz pomoć utjecajne ženske osobe dobiti željeni projekt. Ljubav – Mogli biste se s partnerom svađati zbog novca. To će biti vrhunac krize – uskoro dolazi smirivanje. Samci, netko vam se sviđa i spremni ste ići do kraja. Vodite računa o partnerovim željama, a ne samo svojima.

 

LJUBAV: 69% , ZDRAVLJE: 60% , POSAO: 68%

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Posao – Naglo će vam se poboljšati financijska situacija. Na poslu ćete briljirati zanimljivim idejama i prijedlozima pa bi vam šefovi mogli dati zahtjevnije zadatke. Ljubav – Očekuju vas susreti kojima ćete se predavati bez razmišljanja. Hrabro ćete prići simpatiji kojoj će se svidjeti vaša inicijativa pa su pred vama nezaboravni dani. Dopustite svome tijelu dovoljno odmora i kvalitetnog sna.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Posao – Budite praktični i vodite se opipljivim razlozima. Nećete imati administrativne zapreke pa ćete lakše do željenih dokumenata. Šefovi vam stavljaju do znanja da vas cijene. Ljubav – Mogli biste ostvariti zanimljivu vezu na putovanju, seminaru ili nekom predavanju, a osobu koju ćete upoznati krasit će visoka educiranost i širina znanja. Spriječite svoje kolege da vas iskorištavaju.

 

LJUBAV: 91% , ZDRAVLJE: 89% , POSAO: 98%

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Posao – Merkur u Raku upozorava da budete oprezni u poslu jer je povećana mogućnost pogrešaka, a i neke kolege neće biti iskrene prema vama pa su moguće razmirice i neprijateljstva. Ljubav – Novi počeci na ljubavnom planu bit će podosta komplicirani, ali Venera u vašem znaku ipak upućuje da nakon oblaka dolazi sunce. Pred vama je nova veza! Pravi je trenutak za iskazivanje skrivenih ili potisnutih talenata.

 

LJUBAV: 79% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 87%

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Posao – Imat ćete jaku volju pa nećete biti spremni svakome i u svemu popuštati. Bit ćete zaštićeni od poslovnih i novčanih gubitaka. Istaknut ćete se u radnoj sredini. Ljubav – Ako ste tek ušli u vezu, nemojte partneru govoriti baš sve što mislite i osjećate. Samozatajnošću ćete mu biti zanimljiviji i poticati uzbuđenje u odnosu. Polako sve dolazi na svoje, ali ne i vaše zdravlje. Čuvajte se.

 

LJUBAV: 53% , ZDRAVLJE: 55% , POSAO: 60%

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Posao – Pritisci popuštaju pa ćete moći brže poslovati. Zastoji u platnom potraživanju bit će otklonjeni, a neki među vama počet će bolje zarađivati. No koncentracija vam je u padu. Ljubav – Privući ćete pozornost drugih. Predstoji li vam večernji izlazak s društvom – mogli biste upoznati nekog tko će vas se jako dojmiti. Bračni odnosi su sve bolji. Pokrenite se u svim smjerovima jer će uspjeh napokon biti dostižan.

 

LJUBAV: 86% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 89%

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Posao – Mogli biste sudjelovati u opsežnim projektima koji će zahtijevati prekovremeni rad, putovanje u inozemstvo ili odlučniju komunikaciju s pretpostavljenim ljudima i suradnicima. Ljubav – Obuzet će vas nesavladiva strast koju ćete teško kontrolirati. Vaša simpatija neće biti ništa manje opijena osjećajima, ali pazite da oboje ne „pregorite“. Dobro je vrijeme za donošenje odluka i nove životne početke.

 

LJUBAV: 41% , ZDRAVLJE: 40% , POSAO: 48%

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 3

 

Posao – Mnogo toga ovisit će o vašoj spremnosti da se nosite sa situacijama iz kojih neće biti vidljivo u kojem će se smjeru razvijati. Morat ćete biti spretni i brzi. Ljubav – Privlačit će vas osobe koje svojom duhovitošću i verbalnom energičnošću plijene pozornost. Nekima je moguće znakovito poznanstvo. Dotična osoba brzo će vas zavesti. Nemojte dopustiti da vas drugi opterete svojim problemima i brigama.

 

LJUBAV: 50% , ZDRAVLJE: 42% , POSAO: 40%

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 3

 

Posao – Uhvatit ćete se u koštac s poslovima, ali će vas stalno netko usporavati. Međuljudski odnosi često će biti napeti pa se pazite da se ne zamjerite kolegama, šefu ili strankama. Ljubav – Budite objektivni i manje usmjereni na sebe. Ne pretjerujte u analiziranju svoje veze i partnera. Ako ste u ozbiljnoj vezi, vi ili partner razmišljat će o braku ili zajedničkom životu. Othrvajte se utjecaju zlobnih i egoističnih ljudi.

 

LJUBAV: 58%, ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 50%

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Posao – U razdoblju ste koje će vas napokon nagraditi za prijašnja odricanja. Sad možete hrabro krenuti naprijed, osobito ako imate velike planove i ambicije. Nadahnuti ste i kreativni. Ljubav – Previše analizirate odnos. Ako ste odnedavna u vezi, zaključit ćete da se sve razvija prebrzo. Dopustite partneru da odagna vaše bojazni. Bračni problemi upozoravaju da je vrijeme za promjenu ili prilagodbu.

 

LJUBAV: 96% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Posao – Merkur u prijateljskom znaku Raka vaš je adut u rukavu. Sad sve možete, pa i napredovati ako vam je to cilj. Koncentracija vam je odlična, a snalaženje u problemima savršeno. Ljubav – Pozitivne promjene u vašem ponašanju pridonijet će ostvarenju osjećajnog sklada. Samcima se sviđa netko iz društva pa je na pomolu nova, lijepa veza. Izaberite društvo ljudi za koje znate da su na vašim valnim dužinama.

 

LJUBAV: 83% , ZDRAVLJE: 81% , POSAO: 85%

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.